Etherea

Het meest complete laserplatform

Je praktijk naar een hoger niveau tillen?

Etherea van Vydence

ETHEREA-MX® is de volgende generatie laser- en lichtplatformtechnologie. Met meerdere toepassingen in één systeem is de ETHEREA-MX® in staat om effectief een uitgebreid pakket van de meest populaire esthetische behandelingen aan te bieden. De ETHEREA-MX® is ontwikkeld en ontworpen met de kennis en expertise van jarenlange ervaring in de esthetische markt en profiteert van een combinatie van bewezen technologie en een robuust ontwerp, waardoor een maximale uptime en effectieve resultaten worden gegarandeerd.


  • Één platform met meer dan 70 behandel indicaties
  • Maximale veelzijdigheid met meerdere handstukken en opties
  • 2-jaar garantie 
DSC_4019 (2)

Ontdek het platform

Met speciale aandacht voor de behoeften van gebruikers en patiënten, investeert Lutronic veel tijd en geld in de ontwikkeling van apparaten voor de hoogste standaard en continue verbetering. De ontwikkelde producten en diensten van Lutronic moeten niet alleen aan uw verwachtingen en die van patiënten voldoen, maar ze overtreffen. 

Daarom heeft Lutronic de PICOPLUS ontwikkeld volgens deze vier principes: innovatief, betrouwbaar, intuïtief en effectief.

 

De vier principes

1. Innovatief

Industrie-exclusieve 0,01 J/cm‑ instellingen maken veilige en effectieve behandelingen op een donkere huid mogelijk. Dual Focused Dots handstuk is voorzien van een microstraalscanner met instelbare diepte voor geavanceerde huidverjongingsprocedure.

2. Betrouwbaar

Artsen over de hele wereld vertrouwen op PICOPLUS voor optimale resultaten. Het kalibreert zichzelf om de uptime te maximalisere. 

3. Intuïtief

Het systeem is ontworpen voor de drukste gebruiker en is een droom om te gebruiken: direct schakelen tussen golflengten en pulsduur zonder dat herkalibratie nodig is.

4. Effectief

Met een hoog vermogen voor de moeilijkste gevallen, zoals mild pigment (cafe-au-lait en sproeten), weerbarstige tatoeages, exotische inktkleuren en meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van de nieuwigheden en aanbiedingen van Medi-Invest?

© Medi- Invest 2022