Laserontharing

Laserontharing biedt veilige, effectieve en duurzame resultaten. Onze lasersystemen zijn geschikt voor elk huidtype en diverse haarkleuren. Zeg vaarwel tegen regelmatig scheren of harsen en geniet van langdurige haarvermindering met laserontharing. Ontdek de voordelen van permanente ontharing met Medi-Invest.

Lees meer

Clarity II™

ZYE ALX 755nm

ZYE Nd:YAG 1064nm

Tryp’tique

Dankzij laserontharing is pijnlijk ongemak, zoals waxen, verleden tijd. Bij Medi-Invest bieden we verschillende methodes aan voor definitieve ontharing, dit door middel van een professioneel laser ontharingsapparaat. Binnen ons gamma hebben we zowel een diodelaser als een fiber laser.

Ons fiber laser ontharingsapparaat is de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing. Het biedt vele voordelen, zoals geen energieverlies, maximale veiligheid, pijnloze behandeling, geen contactgel en minder aantal behandelingen. Professionals kunnen met het professioneel laser ontharingsapparaat optimaal gebruikmaken van de voordelen van de fiber laser technologie.

Het diode laser ontharingsapparaat is een bekende techniek en werd lange tijd beschouwd als de gouden standaard voor definitieve ontharing. Deze methode vereist nog steeds het gebruik van een contactgel en vanwege de lagere kracht zijn er meer behandelingen nodig. Met het professioneel laser ontharingsapparaat kunnen professionals de diode laser technologie inzetten voor effectieve ontharingsresultaten.

Ervaar het gemak en de effectiviteit van laserontharing met ons professioneel laser ontharingsapparaat. Say goodbye tegen ongewenst haar met minder behandelingen en geniet van langdurige resultaten. Neem vandaag nog de beslissing om een professioneel laser ontharingsapparaat te kopen en bied je klanten de beste laserontharings ervaring.