Littekens

Verminder littekens effectief met onze geavanceerde lasers. Veilige en gerichte behandelingen voor diverse littekensoorten. Verbeter de textuur en het uiterlijk van littekens. Kies voor professionele behandelingen en ontdek de verschillende apparaten.

Lees meer

ETHEREA-MX®

Dualmode®

Werkt samen met: Etherea-MX

Healite II™

Handstuk van etherea vydence, NdYap , prodeep laser

Pro Deep

Werkt samen met: Etherea-MX

HOLLYWOOD SPECTRA™

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

handPICO

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

Ontdek de kracht van onze geavanceerde fractional laser apparaten voor effectieve littekenbehandeling. Met onze hoogwaardige fractional laser apparaten kunt u verschillende soorten littekens veilig en gericht aanpakken. Deze innovatieve apparaten zijn speciaal ontworpen om de textuur en het uiterlijk van littekens te verbeteren.

Onze fractional laser apparaten bieden een nauwkeurige en gecontroleerde behandeling, waarbij de laserstraal gefractioneerd wordt om microscopisch kleine kolommen van warmte in de huid te creëren. Dit stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid en bevordert de vorming van nieuw collageen, waardoor de littekens geleidelijk vervagen.

Met de mogelijkheid om de behandeling aan te passen aan het specifieke type en de diepte van het litteken, bieden onze fractional laser apparaten een gepersonaliseerde aanpak voor elke cliënt. Ze zijn effectief voor het verminderen van acne littekens, chirurgische littekens, brandwonden littekens en andere vormen van littekens.

Als u op zoek bent naar de beste apparaten voor littekenbehandeling, kunt u vertrouwen op onze fractional laser apparaten. Ze leveren uitstekende resultaten en bieden een betrouwbare oplossing voor het verminderen van littekens. Neem vandaag nog de beslissing om een fractional laser apparaat te kopen en til uw littekenbehandelingen naar een hoger niveau.