Pigmentatie

Ontdek onze geavanceerde apparaten voor effectieve pigmentbehandelingen. Veilig en doeltreffend verminderen ze verschillende vormen van pigmentatie en egaliseren ze de huidtint. Ontdek de kracht van onze apparatuur.

Lees meer

Clarity II™

ETHEREA-MX®

ZYE ALX 755nm

Dualmode®

Werkt samen met: Etherea-MX

Healite II™

Handstuk van etherea vydence, NdYap , prodeep laser

Pro Deep

Werkt samen met: Etherea-MX

HOLLYWOOD SPECTRA™

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

Ontdek de kracht van onze geavanceerde laserapparaten voor effectieve pigmentbehandelingen. Met hoogwaardige lasers kunnen we veilig en doeltreffend verschillende vormen van pigmentatie aanpakken en ongewenst pigment verwijderen. Onze innovatieve apparaten zijn speciaal ontworpen om de huidtint te egaliseren en pigmentproblemen te verminderen.

Onze laserapparaten maken gebruik van gecontroleerde lichtenergie om de overmatige pigmentatie in de huid te targeten. Het laserlicht wordt selectief geabsorbeerd door het pigment, waardoor het wordt afgebroken en geleidelijk vervaagt. Dit proces stimuleert ook de natuurlijke celvernieuwing en bevordert een gezondere huidskleur en textuur.

Met onze laserapparaten kunnen we verschillende soorten pigmentatie behandelen, zoals hyperpigmentatie, melasma, ouderdomsvlekken en zonneschade. De behandeling kan worden aangepast aan een specifieke huidtype en de ernst van het pigmentprobleem, waardoor u een gepersonaliseerde aanpak kunnen bieden voor optimale resultaten.

Als u op zoek bent naar de beste apparaten voor pigmentbehandelingen, kunt u vertrouwen op onze laserapparaten. Ze leveren uitstekende resultaten en bieden een betrouwbare oplossing voor het verminderen en verwijderen van ongewenst pigment. Neem vandaag nog de beslissing om een laserapparaat voor pigmentbehandelingen te kopen en ontdek de vele voordelen voor uw praktijk.