Tattoo verwijdering

Tatoeageverwijdering is een veelgevraagde esthetische behandeling die met geavanceerde laserapparaten veilig en efficiënt kan worden uitgevoerd. Ontdek de mogelijkheden van moderne technologieën om ongewenste tatoeages te laten verdwijnen.

Lees meer

ETHEREA-MX®

HOLLYWOOD SPECTRA™

handPICO

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

Spectra™ XT

Acroma QS

Werkt samen met: Etherea-MX

Welkom in de wereld van tattoo verwijdering! Als je op zoek bent naar de beste oplossing om ongewenste tattoos te verwijderen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze geavanceerde tattoo laser apparaten, zoals de picolaser, bieden de nieuwste technologieën en mogelijkheden voor effectieve en veilige tattoo verwijdering. Of je nu een professionele praktijk wilt starten of je bestaande praktijk wilt uitbreiden, wij hebben het perfecte tattoo laser apparaat voor jou. Ontdek nu de mogelijkheden en ervaar de vrijheid om een tattoo laser apparaat te kopen en je klanten te helpen met het verwijderen van hun ongewenste tattoos.

Wist je dat meer dan 70% van de mensen uiteindelijk spijt krijgt van hun tattoo. Gelukkig heeft Medi-Invest de perfecte oplossing: de picolaser voor tattoo verwijdering, namelijk de PicoPlus van Lutronic. Ontworpen met geavanceerde technologieën, zoals de krachtige picoseconde-technologie en de veelzijdigheid van 4 verschillende golflengtes, is de picolaser in staat om zelfs de meest hardnekkige tattoos effectief aan te pakken. Naast het verwijderen van tattoos, biedt de picolaser ook oplossingen voor andere indicaties, zoals pigmentatie en huidverjonging.

Bovendien hebben we ook een uitstekende Q-switched Nd:YAG laser die speciaal is ontworpen voor tattoo verwijdering. Ervaar de vrijheid om je tattoo te laten verwijderen met ons toonaangevende assortiment van veilige en effectieve laserapparaten. Neem vandaag nog de beslissing om een tattoo laser apparaat, het PicoPlus-apparaat en onze Q-switched Nd:YAG laser, te kopen en geef je klanten de mogelijkheid om afscheid te nemen van hun ongewenste tatoeages.

Wil je de voordelen van een picolaser ervaren en je praktijk naar een hoger niveau tillen? Bij Medi-Invest kun je de PicoPlus picolaser kopen en profiteren van een betrouwbare en geavanceerde oplossing voor tattoo verwijdering en meer.