Action II is het meest geavanceerde Er:YAG-laserplatform voor een breed scala aan esthetische en dermatologische behandelingen.

Het apparaat beschikt over de normale modus voor laser resurfacing en de lange pulsmodus voor coagulatie. Hij levert betrouwbaar controleerbare thermische energie met minder ongemak voor de patiënt, kortere behandelingstijden en minder downtime voor de patiënt, zodat u een hogere patiëntentevredenheid kunt bereiken.

Complete Fractionele Capaciteiten:

Dubbele fractionele modus

De gefractioneerde laser kan zowel in de “Fractionele” als in de “Lange Puls” modus worden bestraald. De fractionele technologie van ACTION II maakt een door de gebruiker geselecteerde nauwkeurige ablatiediepte en stollingscontrole mogelijk met een pijnloze procedure. De fractionele laser in lange puls modus versnelt het genezingsproces en beperkt de downtime tot een strikt minimum.

Meervoudige stackingtechnologie

De gespecialiseerde meervoudige stackingtechniek van ACTION II levert instelbare ablatiedieptes en thermische coagulatiezones. Stacking tot maximaal 10 shots met één druk op de knop.

Dynamische bewegingstechniek

De dynamische bewegingstechniek is beschikbaar om de behandeltijd te verkorten.

Indicaties

  • Shining Peel
  • Verjonging in dubbele fractionele modus
  • Littekens: Acne littekens, chirurgische littekens…
  • Uitgezette poriën, tonus, rimpels
  • Nevus-gerelateerde & epidermische pigmenten (lentigo, sproeten,…)
  • Dermato-chirurgie: Seborroïsche Keratose (SK), Syringomas, Wratten

Bovenop zijn 3 standaard handstukken, Zoom, Fractioneel en Shining Peel, kan de Action II tevens uitgerust worden met 2 ‘Petit Lady’ handstukken, 360° en 90°, voor cosmetische gynaecologie.