CLARITY I: Long Pulse Alexandriet & Nd: YAG-Laser met fractioneel handstuk in 2 golflentes

Superieure Keuze voor Haarverwijdering, Pigment, Vasculaire, Huidverjonging en meer…

Snelheid

Een hoge herhalingsfrequentie en een groot behandelingsoppervlak stellen CLARITY I-gebruikers in staat om ongewenst haar permanent te verwijderen met een ongekende snelheid, waardoor klinieken en centra meer behandelingen kunnen uitvoeren en het rendement op hun investering kunnen maximaliseren.

Doeltreffendheid

Zijn zeer effectieve behandelingsopties berusten op de afgifte van hoge piekvermogens gecombineerd met korte pulsduren. Het Flat Top beam profiel garandeert een constante behandeling met meer voorspelbare resultaten.

Veelzijdigheid

Zijn dubbele golflengte maakt de behandeling van alle huidtypes mogelijk en de geavanceerde functies bieden centra de mogelijkheid om een bredere waaier aan indicaties te behandelen. Artsen kunnen ongewenste haren permanent verminderen, het aspect van gepigmenteerde en vasculaire laesies verbeteren en de huid verjongen met meerdere behandelingsopties.

Gemak

Emissie door één enkele fiber met een keuze uit 9 spotmaten, gaande tot 20 mm voor beide golflengten, voor een verbeterd gebruiksgemak, snellere behandelingen en lagere kosten over meerdere toepassingen

Keuze uit epidermale bescherming en patiëntcomfort met ingebouwde Intelligent Cooling Device™ (ICD) of luchtkoeling

De Hybride koeling (optioneel), beschikbaar op het ICD-model, biedt optionele dubbele koeling voor extra comfort voor de patiënt.