enCurve: Apoptose-inducerende Radiofrequentie

De eenvoudige, comfortabele manier om aan bodycontouring te doen.

Contactloze RF

De gepaste applicator wordt over het te behandelen gebied geplaatst en de behandeling wordt gekozen op het eenvoudig te bedienen aanraakscherm. Het apparaat meet de impedantie van het weefsel en begint af te stemmen op het vetweefsel. Het past voortdurend de energie aan om een homogene opwarming van het weefsel te bekomen en te behouden. Patiënten ontspannen zich terwijl de enCurve werkt om hun silhouet te onthullen, waardoor u tijd kan besteden aan een andere patiënt.

De enCurve is de gemakkelijke en comfortabele manier om adipocyten te verminderen door middel van apoptose- inducerende radiofrequentie.  Voor een gecontroleerde afgifte van energie tot diep in de adipocyten, maakt enCurve gebruik van een gespecialiseerde frequentie (27.12 MHz) in combinatie met het ideale vermogen van 300 Watt om selectief de vetcellen op te warmen tot een optimale temperatuur om celdenaturatie te veroorzaken, wat op termijn fataal voor ze is.

De 27.12 MHz frequentie wordt het best geabsorbeerd door adipocyten.

Als gevolg daarvan zijn adipocyten responsiever dan de cellen in de epidermis, de dermis of de spieren, waardoor deze frequentie bij uitstek geschikt is om selectief de adipocyten te benaderen, en het overige weefsel buiten schot te laten. De apoptose-inducerende radiofrequentie zorgt ervoor dat de adipocyten met een hoge snelheid gaan vibreren of oscilleren, wat wrijvingsenergie (warmte) genereert die ze in die mate beschadigt dat het uiteindelijk leidt tot hun afsterven.