GentlePro: Mannelijke prestatieverbetering

Zimmer MedizinSysteme heeft vele jaren ervaring in diverse medische toepassingen van radiale schokgolven en als gevolg daarvan bieden wij met de nieuwe GentlePro onze klanten een ander shock wave systeem aan dat speciaal is ontworpen om de seksuele prestaties van mannen te verbeteren.

Snelle resultaten

Afhankelijk van de mate van erectiestoornissen zijn gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig om een blijvende verbetering van de erectie te bereiken. Een positieve verandering en een langere of sterkere erectie wordt vaak al na de eerste toepassing gemeld.

De schokgolfbehandeling voor erectiestoornissen is succesvol als zelfstandige toepassing en kan ook in combinatie met andere vormen van behandeling worden toegepast. Schokgolfbehandeling kan daarom succesvol worden gecombineerd met onder andere PRP-toepassingen, vacuümpompen of ook PDE-5-remmers (vaatverwijders). De toepassing is bovendien vrijwel pijnloos en heeft geen tot nog toe gekende nadelige effecten.

Met shockwave behandelingen is het mogelijk om een verhoogde doorbloeding significant te bevorderen en tegelijkertijd de vorming van nieuwe vasculaire structuren te stimuleren. De radiale schokgolven, die zowel op de schacht van de penis als op het gebied rond de geslachtsdelen worden toegediend, ondersteunen de natuurlijke stimulatie van het te behandelen gebied, met name in het geval van een erectiestoornis als gevolg van vasculaire oorzaken. Eén sessie neemt tot 25 minuten in beslag en moet 1 tot 2 keer per week worden uitgevoerd gedurende 6 weken, waarna een rustpauze wordt ingelast van 6 weken, om daarna desgevallend een nieuwe cyclus op te starten.

Eenvoudige behandeling

Het GentlePro shock wave systeem is uitgerust met een innovatieve watergekoelde schokgolfgenerator die aangenaam stil werkt en een lange levensduur heeft. Het nieuwe ergonomische handstuk met een “schokdemper” biedt de gebruiker de hoogste mate van veiligheid en maximaal comfort en vergemakkelijkt zo het werk. Dankzij de 15 mm kop kan de energie van de radiale schokgolf doelgericht in het gewenste gebied worden toegediend en zorgt het voor een merkbare verbetering vanaf het begin.

Het grote 12″ display met ultramoderne touchscreen-technologie maakt het mogelijk om snel en eenvoudig de vooraf ingestelde programma’s te vinden en speciale patiënt- of toepassingsspecifieke programma’s op te slaan. Andere parameters die belangrijk zijn voor een succesvolle toepassing, zoals frequentie, energie en het aantal toe te dienen pulsen, kunnen met een paar “klikken” eenvoudig worden gewijzigd.

Voordelen van de shock wave behandeling

  • Niet-invasieve behandeling
  • Geen down time
  • Vrijwel pijnloze toepassing
  • Makkelijke behandeling
  • Spontaner seksleven
  • Geen pijnlijke prostaglandine-injecties
  • Bijna geen risico’s of nadelige gevolgen
  • Goed getolereerde behandelingsmethode