Semi-permanente make-up

Hoe werkt het?

De SGA is een apparaat dat ontworpen is voor semi-permanente make-up. De SGA is een toestel dat een behandeling op maat mogelijk maakt door voor elke modus een aangepaste en geoptimaliseerde snelheid te programmeren. De naaldjes, die voortdurend verticaal op en neer bewegen, injecteren micropigmentatie in de doelzone.

Micropigmentatie is de methode waarbij hypoallergene minerale pigmenten in de huidlaag worden aangebracht. Een ultrafijne naald en pigment worden gebruikt om de vorm van wenkbrauwen, ogen of lippen te verbeteren.
Deze behandeling is ook bekend als permanente make-up of cosmetische tatoeage. De pigmenten die voor permanente make-up worden gebruikt, worden echter minder diep in de huidlaag ingebracht en hebben een andere samenstelling dan tatoeage-inkten.
Micropigmentatiemachines zijn ook geavanceerder dan tatoeëermachines, en de gebruikte technieken zijn anders.

Het wordt niet alleen gebruikt voor esthetische doeleinden zoals eyeliner, wenkbrauwen en lippen, maar kan ook worden gebruikt om het uiterlijk van de huid te reconstrueren bij diverse aandoeningen zoals vitiligo, alopecia, littekens of tepelhof na borstreconstructie.

Technologie

Naalddieptecontrolesysteem (0 tot 2,0 mm)

Door de naalddiepte regelaar te gebruiken, kan de juiste naalddiepte ingesteld worden. Er is een referentielijn op elke 0,2 mm voor eenvoudige instelling van de naalddiepte.

3 verschillende soorten naalden

Afhankelijk van het te behandelen gebied en elke doelstelling, biedt de SGA drie verschillende soorten naalden voor elke specifieke behandeling. Elke naald is verpakt in een steriele verpakking voor een hygiënische behandeling met een verbod op hergebruik.

Oplaadbaar

Hij kan worden geactiveerd zonder andere adapter en laadt de normale batterij op voor activering.

4 verschillende modi 

Via het LCD-display kan de operator diverse informaties controleren, zoals de resterende batterijlading, het energieniveau van de needling snelheid, de verschillende modi, zoals Lip, Ooglijn, Wenkbrauw en Tatoeage

Enkele andere voordelen:

Opbergen van het handstuk

Mogelijkheid om het handstuk in het toestel op te bergen, zodat het beschermd is tegen vervuiling van buitenaf en hygiënisch kan worden opgeborgen.

Comfortabele grip bij langdurig gebruik

Het gebruik van antislipmateriaal aan de greepzijde voorkomt ongelukken tijdens de behandeling en verbetert het gemak van de behandeling.

Regelaar naalddiepte

Met een eenvoudige bediening kan een precieze naaldiepte geregeld worden door te draaien aan het handstuk.