SPECTRA XT is de nieuwste hoogperformante Q-switched laser van Lutronic .

De Spectra XT wordt “The Extended Platform” genoemd vanwege de uitgebreide klinische indicaties en toepassingen in vergelijking met eerdere soortgelijke apparaten die momenteel op de markt zijn.

Met zijn 6 golflengtes, en met name de nieuw toegevoegde behandelingen, namelijk “Gold Toning” met 595 nm, “RuVY Touch” met 660 nm en “Revital Treatment” met 1064 nm quasi-lange puls (Max. 45 J / sec), bieden meer behandelingskeuzes voor zowel artsen als patiënten, zonder de noodzaak om apart te investeren in extra toestellen.

NIEUW

“RuVY Touch” – 660 nm

De veiligste behandeling voor gepigmenteerde letsels, beter dan alle andere

§ RuVY Touch is een nieuwe veilige behandeling voor pigmentverwijdering met een kleiner risico nabehandelingseffecten zoals PIH.

* Veiliger dan de vorige 532 nm golflengte.

* Nog steeds even effectief als de 532 nm golflengte

§ RuVY staat voor “Ruby-achtige Veelzijdige YAG”.

NIEUW

“Gold Toning” – 595 nm

One-stop-oplossing voor erytheem en acne

Gold Toning met behulp van de 595 nm golflengte verlicht de roodheid na de acne en helpt ook bij de vermindering van de ontsteking, omdat het vasculair systeem van een abnormale toestand terugkeert naar zijn normale toestand door fotobiomodulerende effecten.

* Minder medicijnen nodig voor ontstekingsacne

“Laser Toning” – 1064 nm

Perfecte keuze voor de behandeling van melasma

Laser Toning verwijdert of verbleekt het aspect van melasma omdat de melanine en melanosomen in de huid selectief worden vernietigd door de laserenergie. Het klinisch voordeel is de afgelopen jaren aangetoond in alle verschillende huidtypen, en het is nu nog effectiever met de nieuwe behandelwijze van Spectra XT met behulp van de dubbele pulstechnologie.

* Lager hervallingspercentage

“Tattoo removal” – 1064 nm / 532 nm / 585 nm / 650 nm

Geavanceerde technologie voor het verwijderen van tatoeages in ALLE kleuren

De laserenergie richt zich eenvoudigweg op de inktdeeltjes, en de energie versplintert ze in kleine fragmenten die worden verwijderd uit ons lichaam. Met de Spectra XT worden alle soorten gekleurde tatoeages definitief verwijderd door de vier verschillende golflengten.

* Minder pijn en minder littekens