Laser ontharingsapparaat

De Clarity II verwijdert op briljante wijze haar, pigment en vasculaire laesies bij alle huidtypes.

VANAF €1.660,00 / MAAND

Bedrag afhankelijk van de configuratie, type financiering en looptijd. Voor meer info betreffende een financiering, contacteer ons via [email protected] of kijk op onze website www.medi-invest.eu

Je praktijk naar een hoger niveau tillen met de Clarity II?

Clarity II van Lutronic

De Clarity II van Lutronic is een professioneel laser apparaat die de meest voorkomende indicaties in uw praktijk kan behandelen.
De belangrijkste indicaties zijn: 

  • Permanente (Laser) ontharing
  • Rosacea, couperose & hemangiomen
  • Behandelen van pigment en melasma
  • Huidverjonging en gezichtsbehandelingen 
  • Behandelen van beenvaatjes en schimmelnagels
 

Verschillende lenzen van de CLarity II

Tot 45% sneller ontharen met de laser

Clarity II is de meest krachtige fiber laser met twee golflengten, hierdoor is het mogelijkheid om verschillende indicaties veilig en efficiënt te behandelen.

 Het innovatieve ontwerp omvat slechts één fiber voor beiden golflengten en alle spotsizes (2-25 mm). Daarnaast beschikt het toestel over een intuïtieve gebruikersinterface en automatische kalibratie na elke parameterwijziging.

Dankzij de gepatenteerde IntelliTrak technologie en ingebouwde temperatuursensor kunt u met de Clarity II nog sneller, efficiënter en veiliger behandelen.   

Het Lutronic’s IntelliTrak™ systeem geeft feedback op basis van de rolsnelheid van de gebruiker om een volledige en consistente dekking van het behandelgebied te garanderen.

 De Clarity II biedt realtime temperatuurmeting die gemakkelijk en intuïtief is. Het LED-licht op het handstuk weerspiegelt de corresponderende kleuren op het scherm voor eenvoudige weergave tijdens de behandeling. 

 

Verscheidenheid aan cartridges

Clarity II biedt een spotsize tot 25 mm en is ontworpen om gemakkelijk de spotsizes tussen behandelingen te veranderen. Per cartridge zijn er maar liefst 3 spotsizes beschikbaar en dit allemaal via één fiber.

Lenzen van de Clarity II
Handstuk van de Clairty II van Lutronic
Verschil visueel uitgelegd tussen verschillende ontharingsmethoden met laser

De ontelbare voordelen

De vier principes

1. Innovatief

Exclusieve IntelliTrak™ technologie voor een snellere, consistente, effectievere laserontharing. Realtime temperatuurmeting voor betere informatie over de doeltreffendheid en eindpunt.

2. Betrouwbaar

Duurzaamheid en betrouwbaarheid gebouwd op de bewezen fundament van Clarity. Snelle autokalibratie en geavanceerde mogelijkheden voor consistente prestaties.

Clarity II laser van Lutronic voor permanente ontharing en huidverbetering

3. Intuïtief

Ergonomisch en intelligent handstuk met LED indicator. Single fiber en gebruiksvriendelijke, directe toegang multi-spot cartridges per toepassing.

4. Effectief

Veelzijdig 755/1064nm laserplatform met twee golflengtes. Levert bredere waaier van parameters voor maximale doeltreffendheid en kortere behandelingstijd.

© Medi- Invest 2022