Uw vertrouwde partner in Benelux.

Over ons

Medi-Invest vormt al meer dan 20 jaar een referentie in Benelux als het gaat om professionele apparatuur voor medisch-esthetische behandelingen.

Het bedrijf werd in 2000 opgericht door Bruno D’hont en is net ten zuiden van Brussel gevestigd. Inmiddels is Medi-Invest ook uitgegroeid in Nederland en Luxemburg als vaste waarde. Medi-Invest verdeelt en onderhoudt toestellen van wereldmerken in laser- en lichttherapie, en ‘energy based devices’. Medi-Invest staat bekend om zijn eerlijke commerciële aanpak, zijn grondige opleidingen en zijn onberispelijke service. Vertrouwen en professionalisme zijn de hoekstenen van ons verkoopbeleid.

Medi-Invest is de exclusieve verdeler van de merken Lutronic, Zimmer, Eunsung, Vydence en Wellcomet, aangevuld met nog een aantal andere toestellen om zijn aanbod te vervolledigen.

Medi-Invest verdeelt uitsluitend toestellen die beantwoorden aan de strengste richtlijnen, voorschriften en normen inzake medische veiligheid en die tevens een antwoord bieden op de meest gevraagde indicaties.

Wij zijn officiële verdelers van de merken Lutronic, Zimmer, Wellcomet, Vydence en GME. Ons ruim aanbod bestaat uit toestellen gebaseerd op laser- en lichttherapie, radiofrequentie, ultrasound, elektromagnetische shockwaves en magnetische velden.

Wij leveren, installeren en onderhouden zelf uw toestellen. Onze dienst na-verkoop staat erom bekend snel en efficiënt werk te leveren.

Bij de installatie bieden wij u en uw personeel een uitgebreide opleiding aan voor een optimaal rendement van uw investering.

De oplossingen die Medi-Invest aanreikt worden gebruikt in een brede waaier van niet-invasieve of minimaal invasieve procedures.

Voor elk specifiek toestel geeft Medi-Invest het gepaste advies inzake te nemen voorzorgen voor en na de behandeling, met het oog op een optimaal patiëntencomfort. De expertise van Medi-Invest en de permanente ondersteuning zorgen er tevens voor dat elke procedure de best mogelijke resultaten oplevert.

Het hoeft geen betoog dat het onderhoud van een toestel aanzienlijk bijdraagt tot de levensduur ervan. Daarom is een preventieve onderhoudsbeurt, minstens 1 keer per jaar, een must, in het bijzonder voor uiterst gesofistikeerde lasers.

Alleen zo blijft de continuïteit van het zorgaanbod verzekerd, en bovendien is het ook een garantie voor de patiënt dat hij op de beste en de veiligste zorg kan rekenen.

Voor artsenpraktijken en instellingen die overwegen om bepaalde behandelingen aan te bieden, biedt Medi-Invest tevens de mogelijkheid om de toestellen ter plaatse te demonstreren. Die demonstratie heeft tot doel de klant een precies beeld te geven van de bediening van het toestel en het verloop van de behandeling. Het stelt hem in staat om te oordelen of de procedure al dan niet beantwoordt aan zijn verwachtingspatroon. Zo kan hij met kennis van zaken de juiste beslissing nemen, en het maximum halen uit zijn nieuwe aanwinst.

De producten die wij aanbieden zijn specifiek bedoeld voor professionals binnen de markt van de medisch-esthetische behandelingen.

Onze klanten zijn voornamelijk professionals uit de gezondheidszorg, zoals dermatologen, esthetische artsen en plastische chirurgen. Ook andere instellingen die geavanceerde en professionele esthetische zorg verlenen aan hun klanten kunnen bij ons terecht.