Over ons

Medi-Invest is al meer dan 20 jaar een toonaangevende naam in de Benelux op het gebied van professionele medisch-esthetische apparatuur. Opgericht in 2000 heeft Medi-Invest inmiddels een solide positie verworven in de BeNeLux. Als distributeur en serviceprovider biedt Medi-Invest hoogwaardige apparatuur van wereldmerken op het gebied van laser- en lichttherapie, evenals ‘energy-based devices’. Medi-Invest staat bekend om zijn eerlijke en transparante benadering, uitgebreide trainingen en uitstekende service. Vertrouwen en professionaliteit vormen de basis van ons verkoopbeleid.

Als exclusieve distributeur vertegenwoordigt Medi-Invest merken als Lutronic, Zimmer, Eunsung, Vydence en Quantificare aangevuld met een aantal andere apparaten om ons aanbod te complementeren. Bij Medi-Invest streven we ernaar om altijd voorop te lopen in de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, zodat we onze klanten de meest geavanceerde oplossingen kunnen bieden voor hun medisch-esthetische behoeften.

Bij Medi-Invest geloven we in het leveren van kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundige ondersteuning aan onze klanten. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de juiste apparatuur voor uw praktijk en om u te voorzien van uitgebreide training en technische ondersteuning. Wij streven ernaar om een langdurige samenwerking met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en succes.

Opleidingen

Bij Medi-Invest geloven we in het belang van kennis en vaardigheden om optimaal te kunnen werken met onze medisch-esthetische apparaten. Daarom bieden we regelmatig opleidingen en trainingen aan om u te ondersteunen bij het gebruik van lasers en andere apparaten. Onze deskundige trainers staan klaar om u te begeleiden en te zorgen dat u het maximale uit uw apparatuur haalt. Of u nu een beginnende professional bent of een ervaren expert, onze klinische support is er om u te helpen bij al uw vragen en uitdagingen. We streven ernaar om uw kennis te vergroten, uw vaardigheden te versterken en u het vertrouwen te geven om succesvolle behandelingen uit te voeren. Bij Medi-Invest staat klinische support hoog in het vaandel, omdat we geloven dat uw succes ons succes is.

Behandeling met vydence
behandeling tattoo verwijdering met picopluslaser lutronic

showroom

Onze twee actieve showrooms zijn gelegen te Malle-Zoersel en Sint-Pieters-Leeuw. Hier kunt u een unieke ervaring opdoen en onze uitgebreide collectie medisch-esthetische toestellen ontdekken. Onze showrooms zijn speciaal ontworpen om u een indrukwekkend overzicht te bieden van de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen op het gebied van esthetische behandelingen.

Maak een afspraak en neem de tijd om onze showroom te verkennen. Ons team van deskundige professionals staat klaar om u persoonlijk te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu geïnteresseerd bent in laserapparatuur, IPL-systemen, huidverjongingsapparaten of andere geavanceerde technologieën, wij hebben een uitgebreid assortiment dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Daarnaast bieden we ook demonstraties aan in onze showrooms of bij u op locatie , waarbij u de kans krijgt om de apparatuur in actie te zien en de resultaten zelf te ervaren. Dit stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en de perfecte keuze te maken voor uw praktijk of kliniek.

Technische service

Het belang van regelmatig onderhoud voor de levensduur van een apparaat kan niet genoeg benadrukt worden. Dit geldt in het bijzonder voor zeer geavanceerde lasers. Daarom is het essentieel om ten minste één keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt uit te voeren.

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, wordt de continuïteit van de behandelingen gewaarborgd. Bovendien is het een geruststelling voor uw klanten dat ze kunnen rekenen op de beste en veilige zorg.

Bij Medi-Invest begrijpen we het belang van onderhoud en daarom bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten aan voor medisch-esthetische apparatuur. Ons team van deskundige technici zorgt ervoor dat uw apparaten optimaal blijven functioneren, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg aan uw klanten.

Samenwerking

Bij Medi-Invest zijn we verheugd over onze samenwerking met Skin&Laser Support, onder leiding van Marit van Boldrik. Met meer dan 10 jaar ervaring als huidtherapeut en (inter)nationaal klinisch trainer, brengt Marit een schat aan kennis en expertise met zich mee.

Haar toewijding aan het vak en haar passie voor het verbeteren van de huidtherapie en laserbehandelingen zijn een waardevolle aanwinst voor ons team. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen in de medisch-esthetische wereld.

We zijn er trots op om samen te werken met Skin&Laser Support en kijken uit naar een succesvolle samenwerking, waarbij we gezamenlijk streven naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor onze klanten.

Ons team

Ons team bestaat uit experts op het gebied van technische ondersteuning, klinische begeleiding, verkoop, marketing en administratie. We staan klaar om uw medisch-esthetische praktijk te ondersteunen en te laten groeien. Of u nu technische vragen heeft, behoefte heeft aan training en begeleiding, advies nodig heeft bij uw aankoop of administratieve ondersteuning zoekt, ons team staat voor u klaar. Samen streven we naar succes en het leveren van de beste zorg aan uw klanten. Ontdek wat ons team voor u kan betekenen bij Medi-Invest.

sales manager

Bruno D'hont

CEO / Founder

Steven Geyskens

Operations / Finance

clinical advisor

Ymke Cuylaerts

Clinical support / Opleidingen 

service technieker

Arno Boon

Service 

Clinical support manager voor medi-invest

Marit Van Boldrik

Sales / Clinical support Nederland

foto van Laura marketing verantwoordelijke

Laura Klaassen

Marketing

Ann Magnus

Clinical Advisor

Michel Baele

Transport