ACROMA-QS®: De ultieme oplossing voor huidverjonging en pigmentbehandeling

Ontdek de revolutionaire mogelijkheden van ACROMA-QS®, de nieuwste technologische doorbraak in verjonging en niet-ablatieve behandeling van pigmentaire laesies. Met bewezen effectiviteit en veiligheid op alle huidtypes, biedt ACROMA-QS een breed scala aan indicaties, inclusief melasma en ongewenste tatoeages.
Inhoudstafel
Indicaties
Tattoo verwijdering
Pigmentatie
Huidverbetering
Littekens
Omschrijving


Maak kennis met ACROMA-QS®, de nieuwste technologische oplossing voor de verjonging en niet-ablatieve behandeling van pigmentaire laesies op alle huidtypes. Met bewezen doeltreffendheid en veiligheid, zelfs bij donkere huidtypes, biedt ACROMA-QS een breed scala aan indicaties, waaronder melasma. Ontdek de volgende stap in winstgevendheid en technologie voor uw praktijk.

ACROMA-QS is niet alleen veilig voor alle huidtypes, maar ook vrijwel pijnloos en met minimale beperkingen. Het biedt zichtbare resultaten op korte en middellange termijn zonder downtime. Als onderdeel van het ETHEREA® platformsysteem voegt ACROMA-QS nieuwe mogelijkheden toe aan uw klinische praktijk, met een q-switched laser die hoogwaardige technologie, veelzijdigheid en optimale kosten-batenverhouding combineert. Ervaar de beste investering in technologie met ACROMA-QS voor fractionele niet-ablatieve verjonging en behandeling.

Zeg vaarwel tegen ongewenste tatoeages en melasma met de effectieve werking van ACROMA-QS. Dit geavanceerde systeem biedt uitstekende resultaten bij de behandeling van tatoeages en pigmentatieproblemen. Naast een breed scala aan indicaties, zoals nevus, café-au-lait vlekken, lentigo en meer, bevat ACROMA-QS ook de gouden standaard LASER-technologie voor melasma en tatoeageverwijdering. Met fotoakoestische en thermische effecten en twee golflengtevarianten – Nd:YAG 1064 nm en 532 nm KTP – biedt ACROMA-QS maximale werkzaamheid en veiligheid.

Ontdek de uitgebreide technologie van ACROMA-QS voor uitstekende resultaten. Met twee lasers en twee golflengtes (Nd:YAG 1064 nm en KTP 532 nm) in één handstuk, biedt ACROMA-QS een breed scala aan behandelingsopties. Dit zorgt voor een hoger piekvermogen en verhoogt de veiligheid en effectiviteit van de resultaten.

Specificaties
Golflengte Nd:YAG 1064 nm
KTP 532 nm
Spot sizes 1064 nm 3, 5, & 7 mm
1064 nm 9 mm, 100 mtz/cm2
fractional lens array
532 nm, with 3 & 5 mm
Maximum energie 1,500 mJ
Pulsduur 20 ns
Repetition rate up to 5 Hz
Galerij
Dit toestel werkt samen met

ETHEREA-MX®

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!