Coolshaping apparaat voor vetbevriezing

Coolshaping 2: het cryolipolyse Apparaat voor Efficiënte Vetvermindering

Transformeer je lichaam met Coolshaping 2: het toonaangevende cryolipolyse apparaat. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van gecontroleerde koeling om hardnekkig vet op specifieke probleemgebieden aan te pakken. Investeer vandaag nog in dit revolutionaire cryolipolyse apparaat en bied jouw klanten een effectieve en niet-invasieve vetvermindering op maat.
Inhoudstafel
Indicaties
Body contouring
Omschrijving

Coolshaping 2 is een cryolipolyse apparaat dat gebruik maakt van de krachtige technologie om effectief vet te verminderen. Met zijn unieke 360° handstukken biedt Coolshaping 2 een geavanceerde behandeling voor een breed scala aan probleemgebieden. Cryolipolyse zorgt ervoor dat de vetlaag geleidelijk afneemt gedurende 14 tot 90 dagen na de behandeling. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een veilige en niet-invasieve methode.

Hoe werkt een cryolipolyse apparaat?

Ons cryolipolyse apparaat, de Coolshaping 2, maakt gebruik van geavanceerde koeltechnologie om vetcellen selectief te targeten en af te breken. Door de gecontroleerde koeling worden de vetcellen gekristalliseerd en op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Dit resulteert in geleidelijke en langdurige vetvermindering op de behandelde gebieden. Met ons cryolipolyse apparaat kun je effectieve resultaten behalen in het verminderen van vet.

Wat Coolshaping2 echt onderscheidt, is het vermogen om een groter behandelgebied aan te pakken in een kortere tijd. Dankzij het geavanceerde 360º stereoscopische koelsysteem kunnen we nu een groter gebied behandelen en tegelijkertijd de behandelingstijd verkorten. De vacuümfunctie zorgt ervoor dat de koelenergie effectief wordt afgegeven aan het behandelingsgebied, wat resulteert in bevredigende behandelingsresultaten.

Daarnaast biedt Coolshaping2 de mogelijkheid om gelijktijdig 4 handstukken te gebruiken. Dit betekent dat u het hele lichaam kunnen behandelen, van de buik tot de dijen, van de onderarmen tot de onderkin, allemaal op hetzelfde moment. Dit bespaart niet alleen tijd, maar maakt het ook mogelijk om meerdere probleemgebieden in één enkele sessie aan te pakken.

Dit geavanceerde apparaat biedt je de mogelijkheid om je klanten te helpen bij het bereiken van hun gewenste lichaamsvorm. Met zijn specifieke reactie op vetcellen en de geleidelijke afname van de vetlaag, zul je indrukwekkende resultaten zien. Door je eigen Coolshaping 2 cryolipolyse apparaat te kopen, investeer je in je succes en verhoog je de waarde van je salon of praktijk. Bied je klanten een effectieve en efficiënte vetvermindering aan, en zie hoe tevreden ze zullen zijn met de behaalde resultaten. Wacht niet langer, koop nu je eigen Coolshaping 2 cryolipolyse apparaat en bied je klanten de beste behandelingen voor vetvermindering.

Specificaties
Modelnaam Coolshaping 2
Koelingbereik -10°C ~ 5℃
Vacuümdruk 80 mmHg (Level 1) ~ 520mmHg (Level 10)
Ingangsvermogen AC 100~240V, 50 / 60 Hz
Afmetingen (WxDxH) 738 X 498 X 1118 (mm)
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!