Leasing

Leasing Medi-Invest

Bekijk samen met ons de opties

Laat je bedrijf groeien met een lease formule op maat

Medi-Invest helpt jou als bedrijf te groeien door het aanbieden van interessante lease formules waardoor de aankoopdrempel aanzienlijk verlaagd wordt.

Door onze jarenlange ervaring in de markt werken we samen met een aantal lease firma’s om zo steeds het beste aanbod voor jou te kunnen voorzien.

Had je reeds een lease voorstel aangevraagd en werd dit niet goedgekeurd, neem dan zeker ook even contact met ons op, we hielpen al heel wat klanten op weg met een gepast financieringsvoorstel.

Zorgprofessionals willen het beste voor hun praktijk en hun patiënten. Zij willen innoveren, ze willen vooruit. Liefst met de nieuwste apparatuur, met state-of-the-art equipment waardoor hun kundigheid nog beter tot uitdrukking komt. Met een leasing is de aanschafprijs geen drempel meer, zet in op innovatie zonder financiële verrassingen en creëer rust en financiële voorspelbaarheid.

Om te kunnen groeien is het belangrijk om werkkapitaal te hebben. Dit betekent dat je cash nodig hebt om aan andere verplichtingen te voldoen. Geld dat je anders in de apparatuur had geïnvesteerd, kan nu vast en zeker meer renderend worden ingezet.

Waarom wachten met investeren in nieuwe apparatuur? In plaats van eerst het benodigde bedrag te moeten sparen, kan je direct van start met je nieuwe apparatuur.

Hierdoor kan je vanaf dag één omzet genereren en zo mogelijk niet alleen het bedrag van uw investering maandelijks aflossen maar ook direct extra inkomsten genereren.

Icoon inkomsten

NL