Tattoo verwijdering

Laser toestellen voor Effectieve Tattoo Verwijdering

Revolutionaire Technologie in Tattoo Verwijdering

Welkom in de innovatieve wereld van tattoo verwijdering. Medi-Invest presenteert met trots de PicoPlus van Lutronic, een baanbrerekende oplossing voor iedereen die worstelt met ongewenste tatoeages. Het is een geavanceerd apparaat voor tattoo removal.  Met meer dan 70% van de mensen die uiteindelijk spijt krijgt van hun tatoeage, biedt onze picolaser een revolutionaire methode om hier een einde aan te maken.

Wat Maakt de PicoPlus van Lutronic Zo Speciaal?

Geavanceerde Picoseconde-Technologie

De PicoPlus onderscheidt zich door zijn geavanceerde picoseconde-technologie en 1064nm laser, ideaal voor tattoo removal. Deze technologie werkt in extreem korte bursts, waardoor de inkt van de tattoeage effectief en nauwkeurig wordt aangepakt zonder omliggend weefsel te beschadigen.

Veelzijdigheid van Golflengtes

Onze apparatuur, inclusief de PicoPlus, met vier verschillende golflengtes kan een breed scala aan tatoeagekleuren, huidtypes, rimpels en pigmentvlekken behandelen. Dit maakt het een ideale keuze voor diverse klanten.

Meer dan Tattoo Verwijdering

Naast het verwijderen van tatoeages, is de PicoPlus effectief in het behandelen van pigmentatieproblemen en het bevorderen van huidverjonging, waardoor het een multifunctionele tool is in esthetische behandelingen.

De Kracht van de Q-switched Nd:YAG Laser

Naast de PicoPlus, biedt Medi-Invest ook de Q-switched Nd:YAG laser aan. Deze laser is specifiek ontworpen voor tattoo verwijdering en staat bekend om zijn veiligheid en effectiviteit.

Veiligheid en Comfort

Onze Q-switched Nd:YAG laser, een cruciaal onderdeel van onze apparatuur, garandeert een veilige behandeling met minimale discomfort voor jouw klanten. Deze laser vormt de kern van onze toewijding aan klanttevredenheid en hoogwaardige service.

Hoe Werkt Tattoo Verwijdering met de PicoPlus Laser?

De PicoPlus Laser gebruikt korte, krachtige laserpulsen die direct in de inkt van de tatoeage doordringen. Deze pulsen breken de inktdeeltjes af in kleinere fragmenten die vervolgens natuurlijk door het lichaam worden afgevoerd. Dit proces is niet alleen efficiënt, maar ook veilig voor de huid, waardoor het risico op littekens minimaal is.

Sneller en Effectiever

In vergelijking met traditionele lasers, werkt de PicoPlus sneller en effectiever, wat resulteert in minder behandelingen en snellere resultaten. Dit maakt de PicoPlus een kosteneffectieve oplossing voor zowel de praktijken als voor jouw klanten.

Uitbreiden van Uw Praktijk met de PicoPlus

Een Slimme Investering

Investeren in de PicoPlus van Medi-Invest betekent investeren in de toekomst van uw praktijk. U kunt niet alleen een breder scala aan behandelingen aanbieden, maar ook de tevredenheid en loyaliteit van uw klanten verhogen.

Training en Ondersteuning

Bij Medi-Invest begrijpen we dat de overstap naar nieuwe technologieën uitdagingen met zich mee kan brengen. Dit is waarom wij, als groothandel, uitgebreide training en ondersteuning blijven bieden om ervoor te zorgen dat jij en jouw team volledig bekwaam zijn in het gebruik van de PicoPlus.

Conclusie: Koop niet zomaar een tattoo laser, kies voor Innovatie en Kwaliteit

De PicoPlus van Lutronic vertegenwoordigt de voorhoede van tattoo verwijderingstechnologie. Door te kiezen voor de PicoPlus en de Q-switched Nd:YAG laser, neemt u een belangrijke stap richting het aanbieden van de beste zorg en behandelingen aan uw klanten. Bevrijd uzelf en uw klanten van ongewenste tatoeages met de veilige, effectieve en geavanceerde oplossingen van Medi-Invest.

Tatoeageverwijdering is een veelgevraagde esthetische behandeling die met onze geavanceerde laserapparaten veilig en efficiënt kan worden uitgevoerd. Ontdek de mogelijkheden van moderne technologieën om ongewenste tatoeages te laten verdwijnen. Het verwijderen van tatoeages is een populaire cosmetische ingreep die veilig en effectief kan worden uitgevoerd met geavanceerde laserapparatuur. Verken de opties van moderne technologieën om ongewenste tatoeages te laten verdwijnen. 

Lees meer

het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

HOLLYWOOD SPECTRA™

Handpico van vydence laser voor tattooverwijdering

handPICO

Werkt samen met: ETHEREA-MX®
De spectra XT van Lutronic Q-switched laser voor tattoo verwijdering en huidverbetering

Spectra™ XT

NL