Clarity II laser apparaat van lutronic voor laserontharing

Clarity II: het professioneel ontharingsapparaat

Op zoek naar een professioneel laserontharingsapparaat om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen? De CLARITY II™ is een krachtig platform met twee golflengtes, 755nm en 1064nm. Dankzij de Clarity II behandelt u met gemak de breedste indicaties veilig en efficiënt.
Inhoudstafel
Indicaties
Laserontharing
Pigmentatie
Vasculair
Huidverbetering
Omschrijving

Clarity II is een professioneel laserontharingsapparaat dat aanzienlijk tijd kan besparen en zorgt voor een nog efficiëntere behandeling. Het innovatieve ontwerp omvat: één enkele fiber voor alle spotgroottes (2-25 mm) en de combinatie van twee krachtige golflengtes, namelijk 755 nm en 1064 nm. Met een gebruiksvriendelijke interface en automatische kalibratie na een wijziging van de parameters is de Clarity II uiterst gemakkelijk in gebruik. Met de Clarity II kunt u sneller en effectiever behandelen, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Alleen CLARITY II biedt twee nieuwe, klinisch waardevolle functies die behandelaars helpen bij het geven van een effectieve laserontharingsbehandeling: IntelliTrak™-technologie en temperatuurmeting.
De gepatenteerde IntelliTrak™-technologie zorgt voor een constante en snelle energietoevoer bij de door u gekozen parameters, ongeacht de snelheid waarmee u over de huid glijdt. De temperatuurmeting geeft real-time feedback om de effectiviteit en veiligheid van de behandeling te controleren.


Revolutionaire IntelliTrak™ technologie & temperatuurmeting

Alleen de Clarity II biedt deze twee nieuwe klinisch waardevolle eigenschappen om behandelaars nog beter te ondersteunen bij hun behandelingen zoals laserontharing, vasculaire letsels,…. De gepatenteerde IntelliTrak™-technologie zorgt voor een constante energieafgifte bij de door u gekozen parameters, ongeacht de snelheid waarmee u over de huid glijdt.

      
IntelliTrak™                                              Free hand stamping

Alleen CLARITY II™ biedt gebruiksvriendelijke real-time temperatuurdetectie. De LED op het handstuk weerspiegelt de corresponderende kleuren op het scherm voor eenvoudige weergave tijdens de behandelingen. Door de temperatuurmeting krijgt de behandelaar meer feedback op maat van de patiënt, wat kan leiden tot meer klinisch vertrouwen en betere resultaten. Het innovatieve Clarity II-platform is een nieuw staaltje intelligent ontwerp voor het Intelligent Care™ programma van Lutronic.

Lutronic’s Clarity II™ is de krachtige en nog snellere ‘intelligente’ versie van de Clarity I

Met de introductie van de Clarity II heeft Lutronic een nieuwe standaard gezet voor professionele laserontharingsapparaten. Als de krachtige en nog snellere ‘intelligente’ versie van zijn voorganger, de Clarity I, biedt de Clarity II geavanceerde functies en verbeteringen die de behandelingen naar een hoger niveau tillen.

 • Hoger vermogen 755/1064nm platform voor effectieve behandelingen tot 45% sneller.
 • Verwijdert op briljante wijze haar, pigment en vasculaire laesies in alle huidtypen.
 • IntelliTrak™ technologie en real time temperatuurmeting zorgen voor meer vertrouwen van de behandelaar en een nog veiligere en efficiëntere behandeling.

De Clarity II biedt een antwoord op de meest voorkomende indicaties in een medische praktijk

Laat de Clarity II uw antwoord zijn op de meest voorkomende indicaties in uw medische praktijk. Van laserontharing tot huidverjonging en nog veel meer, de Clarity II biedt de veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft. Investeer in de toekomst van uw praktijk met het professionele laserontharingsapparaat dat u keer op keer indrukwekkende resultaten zal leveren.

 •  Laserontharing
 •  Pigmentletsels
 •  Huidverjonging
 •  Rosacea
 •  Couperose
 •  Hemangiomen
 •  Beenvaatjes
 •  Schimmelnagels
 •  En meer…


Met de Clarity II als uw professionele laserontharingsapparaat kunt u vertrouwen op de kracht, snelheid en precisie die nodig zijn om uitstekende resultaten te behalen. Het is een investering in de toekomst van uw praktijk, waardoor u uw dienstenaanbod kunt uitbreiden en de best mogelijke behandelingen kan bieden. Ervaar zelf de voordelen van de Clarity II en transformeer uw behandelingen naar een nieuw niveau van effectiviteit en efficiëntie.

Specificaties
Golflengte 755 nm / 1064 nm (Alexandrite / Nd:YAG)
Lichtbron Fiber laser (werkt met elke spotsize)
Pulse Energie

(Max Fluence)

Max 100 J at Nd:YAG

Max 60 J at Alexandrite

(Max Fluence: 600 J/cm2)

Pulsduur 0.10 ms – 300 ms
Pulse Rate 0.5 – 10 Hz
Spotsizes 2, 3-5, 8-10-12, 15-18-22, 16-20-25 mm , Fractional(FRX) Ø 16mm, 3×10 mm
Bediening Voetpedaal of via handstuk
Koeling type Cryo ICD of aircooling
Afmetingen en gewicht 99.9cm x 95.2cm x 56.4cm ; 110kg
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!