Quantificare

QuantifiCare werd opgericht in 2001 en is een bedrijf van primeurs. Opgericht als een spin-off van INRIA, het wereldberoemde Franse onderzoeksinstituut in computerwetenschappen en automatisering, heeft QuantifiCare zijn wortels in de beeldvormingswetenschap.

QuantifiCare groeide snel van het leveren van objectieve beeldvorming voor klinische studies naar het aanbieden van een all-inclusive systeem gericht op dermatologen, plastisch chirurgen en esthetische artsen. De reis als toonaangevende innovatieve experts in 3D-beeldvorming, onderzoek en technologie was begonnen.

QuantifiCare is gespecialiseerd in het leveren van 2D/3D beeldvormingssystemen en -diensten en streeft ernaar baanbrekende ideeën om te zetten in innovatieve oplossingen. Vandaag de dag heeft QuantifiCare zich gevestigd als een toonaangevende CRO en fabrikant op het gebied van beeldvorming en biedt het twee verschillende soorten bedrijven:
1. Clinical Research Organization (CRO) in Skin Imaging voor farmaceutische, biotechnologische, medische en cosmetische bedrijven.
en
2. 3D Imaging systemen en tools op maat van plastische chirurgen, esthetische specialisten en dermatologen.

QuantifiCare is gespecialiseerd in het leveren van 2D/3D beeldvormingssystemen en -diensten en streeft ernaar baanbrekende ideeën om te zetten in innovatieve oplossingen.

Lees meer

Lifeviz Pro, apparaat voor huidanalyse

Lifeviz Pro

Lifeviz mini apparaat voor huidanalyse

LifeViz® Mini

NL