Pharmaceuticals

Pharmann is een pools, pharmaceutisch bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van producten specifiek na een laserbehandeling. Zowel de nazorg van de behandelingen als een toevoeging van thuisbehandeling is terug te vinden in het gamma.

Lees meer

Pharmann - Nazorg

Pharmann - Vitamine C

Pharmann - Whitening

Pharmann - Laboratoire du peptide

Pharmaceutische nazorg: Het optimaliseren van resultaten en bevorderen van huidverbetering

Pharmaceuticals begrijpt dat nazorg van essentieel belang is bij het behalen van optimale resultaten en het bevorderen van huidverbetering na diverse behandelingen. Nazorg speelt een cruciale rol in het behouden van de behaalde resultaten, het minimaliseren van bijwerkingen en het stimuleren van het herstelproces van de huid.

Na een behandeling is het belangrijk om de huid te voorzien van specifieke producten die de genezing en regeneratie bevorderen. Pharmaceuticals biedt een breed scala aan nazorgproducten die zijn ontwikkeld met geavanceerde formules en hoogwaardige ingrediënten om optimale resultaten te behalen.

Onze nazorgproducten zijn speciaal samengesteld om de huid te kalmeren, te hydrateren en te voeden na verschillende behandelingen, zoals lasertherapie, chemische peelings, microneedling en meer. Deze producten bevorderen het herstelproces van de huid, verminderen mogelijke bijwerkingen zoals roodheid, zwelling en irritatie, en optimaliseren de effectiviteit van de behandelingen.

Daarnaast bieden wij ook specifieke producten voor dagelijkse huidverzorging die helpen bij het behouden van de behaalde resultaten en het verbeteren van de algehele huidconditie. Onze huidverzorgingslijn is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de huid voeden, beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en bijdragen aan een gezonde, stralende huid.