Acnelatum

Ontdek Acnelatum, de innovatieve lijn van Pharmann voor huidverzorging. Met krachtige ingrediënten en klinisch bewezen effectiviteit biedt Acnelatum snelle en doeltreffende oplossingen voor acne en roodheid.
Inhoudstafel
Indicaties
Vasculair
Huidverbetering
Pharmaceuticals
Acne
Omschrijving

De Acnelatum lijn van Pharmann biedt professionele dermocosmetische producten speciaal ontworpen voor de verzorging van acne, roodheid en rosacea. Deze producten vormen een uitbreiding op de huidverbeterende productlijn van Pharmann en bieden een effectieve stapsgewijze therapie tegen de veelvoorkomende problemen van acne en roodheden.

Deze serie zorgt voor een snelle verbetering zonder schade aan de huid of heftige reacties. Het vermindert acne-laesies, verwijdert mee-eters, reinigt, kalmeert en hydrateert de huid. Daarnaast voorkomt het verstoppingen van de poriën en gaat het glimmen van de huid tegen, terwijl het overtollige talg elimineert.

De Acnelatum producten zijn klinisch getest en bewezen effectief in het verminderen van acne laesies, het kalmeren van roodheid en het verbeteren van de algehele huidconditie. De innovatieve formules zorgen voor een snel zichtbaar resultaat, terwijl ze tegelijkertijd de huid verzachten, hydrateren en beschermen tegen verdere irritatie.

De unieke formule van de Acnelatum lijn bevat krachtige actieve ingrediënten zoals het gepatenteerde Acnacidol BG, Niacinamide (vitamine B), Azelaïnezuur, Salicylzuur, Allantoïne, d-Panthenol en olijfolie. Deze ingrediënten zijn klinisch bewezen effectief en zorgen voor een snel merkbaar behandelresultaat. Door deze combinatie van ingrediënten biedt de Acnelatum lijn een effectieve en doelgerichte aanpak om huidproblemen te verminderen en de huid te verbeteren.

Of het nu gaat om gebruik thuis als onderdeel van een dagelijkse huidverzorgingsroutine of als aanvulling op professionele behandelingen in de praktijk, de Acnelatum lijn biedt veelzijdige oplossingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van uw klanten. Met deze hoogwaardige producten kunnen artsen en huidspecialisten hun patiënten een effectieve en gepersonaliseerde behandeling bieden, waardoor ze kunnen genieten van een gezondere, stralende huid.

NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!