indicaties

Tattoo verwijdering
Tatoeageverwijdering is een veelgevraagde esthetische behandeling die met onze geavanceerde laserapparaten veilig en efficiënt kan worden uitgevoerd. Ontdek de mogelijkheden van moderne technologieën om ongewenste tatoeages te laten verdwijnen. Het verwijderen van tatoeages is een populaire cosmetische ingreep die veilig en effectief kan worden uitgevoerd met geavanceerde laserapparatuur. Verken de opties van moderne technologieën om ongewenste tatoeages te laten verdwijnen. 
Laserontharing
Laserontharing biedt veilige, effectieve en duurzame resultaten. Onze lasersystemen zijn geschikt voor elk huidtype en diverse haarkleuren. Zeg vaarwel tegen regelmatig scheren of harsen en geniet van langdurige haarvermindering met laserontharing. Ontdek de voordelen van permanente ontharing met Medi-Invest.
Pigmentatie
Ontdek onze geavanceerde apparaten voor effectieve pigmentbehandelingen. Veilig en doeltreffend verminderen ze verschillende vormen van pigmentatie en egaliseren ze de huidtint. Ontdek de kracht van onze apparatuur.
Vasculair
Ontdek de kracht van onze geavanceerde vasculaire laserapparaten voor het behandelen van vasculaire aandoeningen op zowel het gelaat als het lichaam. Met onze toestellen kunnen veelvoorkomende indicaties zoals Cherry Angioma's en Leg Teleangiëctastieën effectief worden verminderd.
Striemen
Striemen, ook wel striae genoemd, kunnen een bron van onzekerheid zijn vanwege hun ontsierende uiterlijk. Gelukkig zijn er effectieve behandelingen beschikbaar om striemen te verminderen en de huid te helpen herstellen.
Huidverbetering
Ontdek de mogelijkheden van huidverbetering en transformeer uw huidconditie. We bieden tal van oplossingen voor het verbeteren van textuur- en kleur van de huid waar wordt ingezet op het stimuleren van de collageenproductie.
Body contouring
Ontdek de revolutionaire wereld van body contouring en geef uw lichaam de transformatie die u altijd al hebt gewenst. Met behulp van geavanceerde body contouring machines wordt uw droom van een strakker en mooier lichaam werkelijkheid.
Littekens
Verminder littekens effectief met onze geavanceerde lasers. Veilige en gerichte behandelingen voor diverse littekensoorten. Verbeter de textuur en het uiterlijk van littekens. Kies voor professionele behandelingen en ontdek de verschillende apparaten.
Pharmaceuticals
Pharmann is een pools, pharmaceutisch bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van producten specifiek na een laserbehandeling. Zowel de nazorg van de behandelingen als een toevoeging van thuisbehandeling is terug te vinden in het gamma.
Huidanalyse
Huidanalyse apparaten vormen een essentieel onderdeel van de moderne esthetische praktijk, waardoor professionals de juiste beslissingen kunnen nemen en cliënten effectieve en op maat gemaakte behandelingen kunnen bieden voor optimale resultaten.
Acne
Acne kan een vervelend huidprobleem zijn dat veel mensen treft, maar gelukkig zijn er geavanceerde laser- en lichttherapieën die effectief zijn in de behandeling ervan. Bij Medi-Invest bieden we een breed scala aan medisch-esthetische apparaten die ontworpen zijn om acne te bestrijden.
Pijndemping
Ontdek de kracht van cryotherapie voor effectieve pijndemping en verlichting. Ons geavanceerde cryotherapie-apparaat biedt een natuurlijke en niet-invasieve benadering van pijnbeheersing, waardoor u op een veilige en efficiënte manier kunt genieten van de voordelen van koudetherapie.
NL