Vasculair

Ontdek de kracht van onze geavanceerde vasculaire laserapparaten voor het behandelen van vasculaire aandoeningen op zowel het gelaat als het lichaam. Met onze toestellen kunnen veelvoorkomende indicaties zoals Cherry Angioma's en Leg Teleangiëctastieën effectief worden verminderd.

Lees meer

Clarity II™

ETHEREA-MX®

ZYE ALX 755nm

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

ZYE Nd:YAG 1064nm

LongPulse

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

Flexsys KTP Laser

Ontdek de kracht van onze geavanceerde laserapparaten voor effectieve behandelingen van vasculaire indicaties. Met deze speciaal ontworpen apparaten kunnen we veilig en doeltreffend verschillende vasculaire aandoeningen aanpakken. Onze innovatieve lasers richten zich op de abnormale bloedvaten in de huid en stimuleren de coagulatie, waardoor ze geleidelijk vervagen.

Onze laserapparaten leveren gecontroleerde energie die selectief wordt geabsorbeerd door de bloedvaten, waardoor ze worden verwarmd en afgebroken. Dit proces bevordert de vernauwing en uiteindelijke verwijdering van de abnormale bloedvaten, waardoor de rode en paarse vlekken op de huid verminderen.

Met onze laserapparaten kunnen we verschillende vasculaire indicaties behandelen, zoals spataderen, couperose, rosacea en angiomen. De behandeling kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en huidtype, waardoor we een gepersonaliseerde aanpak kunnen bieden voor optimale resultaten.

Als u op zoek bent naar de beste apparaten voor vasculaire indicaties, kunt u vertrouwen op onze laserapparaten. Ze leveren uitstekende resultaten en bieden een betrouwbare oplossing voor het verminderen van vasculaire aandoeningen. Neem vandaag nog de beslissing om een laserapparaat voor vasculaire behandelingen te kopen en ontdek de vele voordelen voor uw cliënten.