Vasculair

Ontdek de Effectieve Vaatlaser. Onze vaat- en pigmentlaser is het ideale product.

De Kracht van Onze Geavanceerde laser voor het verwijderen van vaatjes

Ontdek de baanbrekende kracht van onze geavanceerde laserapparaten, speciaal ontworpen voor effectieve behandelingen van vasculaire indicaties. Met deze innovatieve technologie kunnen we veilig en doeltreffend verschillende vasculaire aandoeningen aanpakken, waardoor de huid geleidelijk verbetert.

Gecontroleerde Energie voor Selectieve Behandeling

Onze laserapparaten leveren gecontroleerde energie die selectief wordt geabsorbeerd door de vaatjes in de huid. Deze geavanceerde technologie richt zich op de specifieke bloedvaten, stimuleert coagulatie en bevordert zo de geleidelijke vervaging van vasculaire indicaties en zo ook algemene roodheid in het gezicht. Direct na het verwijderen kan tijdelijk lichte zwelling optreden. Deze zal wegtrekken na 24u tot enkele dagen. U mag uw gelaat vrijwel meteen verzorgen met een dagcrème van kwaliteit die u kan verdragen. Ook bij het behandelen van pigment treedt er doorgaans wat zwelling op. Na  Als de huid eenmaal herstelt is van de laserbehandeling, zal u stralen als nooit tevoren.

Een apparaat, diverse oplossingen voor vasculaire laesies

Door het gecontroleerde proces van verwarming en afbraak kunnen onze laserapparaten de bloedvaatjes effectief behandelen. Dit bevordert de vernauwing en uiteindelijke verwijdering van deze bloedvaten, resulterend in een vermindering van rode en paarse vlekken op de huid.

Veilige en Doeltreffende Technologie

Onze laserapparaten zijn ontworpen met veiligheid als topprioriteit. Door gecontroleerde energie toe te passen, minimaliseren we risico's en zorgen we voor een doeltreffende behandeling van vasculaire aandoeningen zonder schade aan omliggend weefsel. Er bestaan verschillende technologieën zoald diode ktp, ipl, fiber laser. Ontdek ons uiterst geschikt gamma aan vaat- en pigmentlasers waaronder Clarity 2, Derma V, Etherea, en meer.

Diverse Vasculaire huidproblemen Behandeld

Met onze laserapparaten kunnen we verschillende vasculaire indicaties behandelen, waaronder:

  • Spatadertjes: Aanpak van ongewenste spatadertjes.
  • Couperose: Verwijdering van rode bloedvaatjes in het gezicht.
  • Rosacea: Behandeling van de symptomen van rosacea voor een egalere huid.
  • Angiomen: Doeltreffende verwijdering van goedaardige bloedvatgezwellen.

Gepersonaliseerde Aanpak voor Optimale Resultaten

De behandeling met onze laserapparaten kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en huidtype. Dit stelt onze huidtherapeut in staat om een gepersonaliseerde aanpak te bieden die de beste resultaten oplevert voor jouw vasculaire indicaties.

Voordelen van Onze effectieve Laserapparaten:

  • Uitstekende Resultaten: Onze laserapparaten leveren indrukwekkende resultaten bij de behandeling van vasculaire aandoeningen zoals rosacea, couperose en spatadertjes. Dankzij onze apparatuur begint u na de behandelingen direct resultaat te zien.
  • Veilige Technologie: Gecontroleerde energie zorgt voor veilige en doeltreffende behandelingen.
  • Gepersonaliseerde Behandeling: Pas de behandeling aan op uw specifieke behoeften voor optimale resultaten.

Geavanceerd Laserapparaat kopen?

Als u op zoek bent naar de beste apparaten voor vasculaire indicaties, vertrouw dan op ons laserapparaat dat behoort tot de nieuwste generatie. Ze bieden niet alleen uitstekende resultaten, maar ook een betrouwbare oplossing voor het verminderen van vasculaire aandoeningen. Maak vandaag nog de beslissing om een geavanceerd laserapparaat voor vasculaire behandelingen aan te schaffen en ontdek de vele voordelen voor uw cliënten. Transformeer hun huid en verbeter hun welzijn met onze geavanceerde technologie.

Ontdek de kracht van onze geavanceerde vasculaire laserapparaten voor het behandelen van vasculaire aandoeningen op zowel het gelaat als het lichaam. Met onze toestellen kunnen veelvoorkomende indicaties zoals Cherry Angioma's en Leg Teleangiëctastieën effectief worden verminderd.

Lees meer

Pharmann - Acnelatum

Clarity II laser apparaat van lutronic voor laserontharing

Clarity II™

het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

ZYE vydence

ZYE ALX 755nm

IPL handstuk van Vydence

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®
ZYe Vydence

ZYE Nd:YAG 1064nm

Langpulse handstuk van Vydence

LongPulse

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

Flexsys KTP Laser

NL