Langpulse handstuk van Vydence

LONGPULSE®: Ontdek de ultieme technologie voor niet-invasieve verwijdering van vasculaire laesies

Maak kennis met de technologie van LONGPULSE® voor de niet-invasieve behandeling van vasculaire laesies. Ervaar de geavanceerde combinatie van golflengte, duur en energiedichtheid die resulteert in indrukwekkende resultaten en tevredenheid.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Vasculair
Huidverbetering
Omschrijving

Welkom in de wereld van ongeëvenaarde technologie, waar perfectie en volledige tevredenheid samenkomen. Maak kennis met LONGPULSE®, de ultieme oplossing voor niet-invasieve verwijdering van vasculaire laesies op het gezicht en lichaam.

De kracht van LONGPULSE® ligt in de optimale combinatie van golflengte, duur en energiedichtheid. Met zijn diepe penetratie van de 1064 nm LASER Nd:YAG en de gerichte absorptie door hemoglobine, wordt de energie gelijkmatig verdeeld, waardoor zelfs diepere vaten effectief kunnen worden behandeld. Tegelijkertijd wordt het omliggende weefsel beschermd, waardoor de procedure veilig is.

LONGPULSE® gaat nog verder met zijn ware LongPulse® technologie. Door langere pulstijden tot 60 ms wordt het behandelingsdoelwit langdurig verwarmd, terwijl het endotheel selectief beschadigd wordt. Dit zorgt voor een verhoogde klinische werkzaamheid en minimaliseert ongewenste bijwerkingen, waardoor u optimaal kunt profiteren van elke behandeling.

Met verschillende LASER-tips in diameters van 2, 3, 6 en 9 mm en een indrukwekkende maximale fluentie van 500 J/cm2 biedt LONGPULSE® veelzijdigheid in behandeling. Of het nu gaat om vaten en aders van verschillende grootte en dieptes, LONGPULSE® past zich aan aan de specifieke behoeften van elke patiënt. Maatwerk en precisie zorgen voor optimale resultaten en tevredenheid.

Stap in de wereld van technologische perfectie met LONGPULSE®. Vertrouw op deze geavanceerde laser voor uw niet-invasieve vasculaire behandelingen en ontdek een nieuwe dimensie van effectiviteit en veiligheid. Ervaar de gegarandeerde resultaten en geniet van het vertrouwen dat LONGPULSE® biedt.

Specificaties
Golflengte Nd:YAG 1064 nm
Spot sizes 2, 3, 6 & 9* mm
Maximum energie 500 J/cm2
Pulsduur 0.3 to 60 ms
Integrated coupling plug system air-cooling sytem adapter available
Mode of operation LONGPULSE, DYNAMICS
Repetition rate up to 10 Hz
Galerij
Dit toestel werkt samen met
het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!