IPL handstuk van Vydence

Transformeer je praktijk met IPL-SQ®: Het ultieme professionele IPL-apparaat!

Ontdek de kracht van IPL-SQ®, het ultieme professionele IPL-apparaat dat effectieve resultaten, verbeterde veiligheid en veelzijdigheid combineert in één handstuk. Met zijn exclusieve SQUARE-WAVE Pulse®-technologie en indicaties voor verjonging, pigmentaties, vasculaire laesies, ontharing en acnebehandeling, biedt IPL-SQ® een multidisciplinaire aanpak voor een breed scala aan huidaandoeningen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Vasculair
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

IPL-SQ® introduceert de volgende generatie IPL-technologie en biedt professionals de mogelijkheid om een hoogwaardig IPL-apparaat te kopen voor professioneel gebruik. Met de exclusieve SQUARE-WAVE Pulse®-technologie combineert IPL-SQ® effectieve resultaten, verbeterde veiligheid en veelzijdigheid in één enkel handstuk. Of je nu op zoek bent naar een IPL-apparaat om te kopen voor professionele behandelingen op het gebied van verjonging, pigmentatie, oppervlakkige vasculaire laesies, ontharing of actieve acne, IPL-SQ® biedt de ideale oplossing met zijn geavanceerde technologie en brede scala aan behandelopties.

In tegenstelling tot traditionele IPL-apparatuur, waarbij de energieontlading vrij is en de energie die aan het begin van de pulstijd wordt geleverd groter is dan aan het einde, zorgt de SQUARE-WAVE Pulse®-technologie van IPL-SQ® voor een gecontroleerde en gelijkmatige energieafgifte gedurende de hele puls. Deze ontladingsconfiguratie sluit de vorming van kritische risicozones uit die ongewenste effecten kunnen veroorzaken, garandeert zo een constante en uniforme spectrale puls, wat resulteert in betere therapeutische resultaten en een veilige en effectieve procedure.

IPL-SQ® biedt een indrukwekkende veelzijdigheid in het spectrum. Met 5 filters beschikbaar in één handstuk (400, 540, 580, 640 en 695 nm) en een intelligent systeem met automatische golflengteherkenning, is dit IPL-apparaat speciaal ontworpen voor de meest gevraagde behandelindicaties in klinieken wereldwijd. Bovendien bevat IPL-SQ® de veelgeprezen VASCUTIPS TM, waardoor behandelingen van minder toegankelijke gebieden en gelokaliseerde laesies mogelijk zijn. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van IPL-SQ® en verbeter je behandelopties.

IPL-SQ® is het ideale IPL-apparaat om professioneel te kopen, omdat het is ontwikkeld om te voldoen aan de diverse behoeften van verschillende huidtypes. Met langere pulsduur tot 100 ms en veilig gefilterd licht op 695 nm, maakt IPL-SQ® behandelingen mogelijk op donkere huidtypes met optimale veiligheid en efficiënt. De geïntegreerde contactkoeling met saffiertip en temperatuurregeling zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens de behandeling.

Met een groot dekkingsgebied tot 40 x 12 mm en een hoge herhalingssnelheid tot 2 Hz biedt IPL-SQ® snelle behandelingen met een optimale efficiëntie. De SQUARE-WAVE Pulse®-technologie levert pulsen met een hoge dosis energie die in de praktijk betere resultaten garanderen voor alle behandelingsindicaties. Bovendien zorgen de pulsen met variabele duur van 5 tot 100 ms voor de juiste parameters voor verschillende behandelingen, terwijl de veiligheid wordt gewaarborgd, zelfs voor donkere huidtypes.

Ontdek de revolutionaire IPL-SQ® met SQUARE-WAVE Pulse®-technologie en ervaar de effectieve resultaten, verbeterde veiligheid en veelzijdige behandelopties. Of het nu gaat om huidverjonging, behandeling van pigmentatie, oppervlakkige vasculaire laesies, ontharing of actieve acne, IPL-SQ® biedt een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor een breed scala aan huidaandoeningen.

Wacht niet langer en maak de beste keuze voor professioneel gebruik. Koop het IPL-handstuk vydence en geniet van de voordelen van geavanceerde technologie, betrouwbare resultaten en uitgebreide behandelopties. Met IPL-SQ® kun je jouw praktijk naar een hoger niveau tillen en je klanten de hoogwaardige behandelingen bieden die ze verdienen.

Specificaties
Golflengte  400-1200 nm
Filters 400, 540, 580, 640 and 695 nm
Spot size 40 x 12 mm
Vascutip Ø 8 mm and 12 x 12 mm
Maximum Fluence  33 J/cm2
Pulsduur 5 to 100 ms
Cooling systeem Ingebouwde sapphire contact-cooling
Repetitie rate up to 2 Hz
Galerij
Video
Video afspelen
Dit toestel werkt samen met
het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!