Ontdek de veelzijdigheid van de DermaV: De ultieme vasculaire solid state laser

De nieuwste, de krachtigste en meest geavanceerde vaatlaser ter wereld. DermaV™ is een long-pulsed 532 nm KTP-laser en 1064 nm Nd:YAG-laser met geavanceerde technologieën zoals Cryogen Cooling, Variable Sequential Pulsing Technology en Real-Time Temperature Sensing. Als u op zoek bent om een KTP-laser of Nd:YAG-laser van topkwaliteit te kopen, is DermaV™ de ideale keuze.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Vasculair
Omschrijving

De ultieme vasculaire solid state laser met 2 golflengtes: 532 nm en 1064 nm

Als u op zoek bent naar een veelzijdige en krachtige vasculaire laser om te kopen, dan is onze solid state laser met 532 nm en 1064 nm golflengtes de ideale keuze. Met variabele sequentiële pulstechnologie in sub-microseconden, sub-milliseconden en continu modus, biedt deze laser flexibiliteit voor verschillende behandelingsmethoden, waaronder klassieke KTP-modus, IPL-modus en Pulsed Dye Laser-modus.

Onze vasculaire laser met 532 nm en 1064 nm golflengtes is speciaal ontworpen voor het behandelen van vaatproblemen. Of u nu last heeft van spataderen, rosacea, angiomen of andere vasculaire aandoeningen, deze laser biedt uitstekende resultaten.

De DermaV, vasculaire laser met variabele sequentiële pulstechnologie biedt u de flexibiliteit om te werken met verschillende pulsduurinstellingen. Met sub-microseconden, sub-milliseconden en continu modus kunt u de laser aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. De laser kan dus gebruikt worden in klassieke KTP modus, in IPL modus en in Pulsed Dye Laser modus.

Met een piekvermogen in 532 nm dat maar liefst 3 keer hoger is en een fluence die 62% hoger ligt dan elke andere KTP laser op de markt, inclusief de geavanceerde ExcelV+, kunt u rekenen op ultrakrachtige en effectieve behandelingen in alle spotsizes.

Onze vasculaire laser, de DermaV, biedt fluences tot 50 Joules/cm² in 532 nm, waardoor een hoge energieafgifte mogelijk is om vasculaire aandoeningen gericht aan te pakken. Bovendien biedt de laser fluences tot 300 Joules/cm² in 1064 nm, waardoor ook diepere vasculaire laesies effectief kunnen worden behandeld. Dankzij deze indrukwekkende piekvermogens kunt u snellere en efficiëntere resultaten bereiken.


Als u op zoek bent naar een hoogwaardige vasculaire laser, dan biedt onze geavanceerde laser alles wat u nodig heeft.
Onze vasculaire laser is uitgerust met lenspatronen die eenvoudig in het handstuk kunnen worden geplaatst. Dit maakt de behandeling praktisch en snel. Bovendien heeft u de mogelijkheid om het gewenste overlappingspercentage in te stellen, waardoor consistente en reproduceerbare resultaten kunnen worden behaald, ongeacht wie de laser bedient.

Met geïntegreerde koeling door middel van cryogeenspray in het handstuk, zorgen we voor een optimale comfort tijdens de behandeling. Daarnaast maakt onze gepatenteerde Intellitrack® technologie het mogelijk dat de frequentie van de laser zich aanpast aan de snelheid van het handstuk, met realtime feedback op het scherm en het handstuk om te waarschuwen voor te hoge snelheid. Zo kunt u de kwaliteit van de behandeling in real-time beoordelen.

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom meten we de huidtemperatuur elke 2 milliseconden. Zowel op het scherm als op het handstuk is er een alarm voor te hoge temperatuur, waardoor het risico op brandwonden tijdens de behandeling wordt geminimaliseerd.

Met een opslagcapaciteit van 116 voorgeprogrammeerde parameters en de mogelijkheid om meerdere duizenden lijnen van uitgevoerde parameters op te slaan, biedt onze vasculaire laser u maximale flexibiliteit en controle bij het uitvoeren van behandelingen.

De DermaV, onze vasculaire laser, biedt een antwoord op de meest voorkomende indicaties in uw praktijk

De DermaV is de ideale keuze voor medische praktijken die een oplossing zoeken voor de meest voorkomende indicaties. Met deze geavanceerde laser kunt u verschillende vasculaire letsels en malformaties op het hele lichaam behandelen, een bijkomend voordeel van de DermaV is de mogelijkheid van permanente ontharing met behulp van de Nd:YAG-technologie. Hiermee kunt u ongewenst haar op een veilige en efficiënte manier verwijderen.

  • Alle vasculaire letsels en malformaties op het hele lichaam (teleangiectasieën, kersangiomen, spider veins, venous lake, takkebosvenen etc.)
  • Diffuse roodheid, couperose en rosacea
  • Wijnvlekken
  • Epidermale pigmentvlekken (ouderdoms- en zonnevlekken, café au lait, sproeten, etc..)
  • Photorejuvenation
  • Permanente ontharing met Nd:YAG

Kies voor onze DermaV, de vasculaire laser en ervaar de voordelen van ultra-snelle en ultra-efficiënte behandelingen met een ongeëvenaard piekvermogen en fluence. Ontdek de kracht van onze geavanceerde technologie en bereik uitstekende resultaten en tevreden patiënten met deze geavanceerde vasculaire laser.

Specificaties
Golflengte 532 nm / 1064 nm (KTP / Nd:YAG)
Pulsduur 532 nm mode : Max. 40 ms1064 nm mode : Max. 60 ms
Spot size 2, 3, 5, 7, 8, 10, 12, 14, 16 mmFractional (FRX) Ø10 mm, 3×10 mm
Frequentie(Pulsrate) 0.5 – 10 Hz
Energie 532 nm mode: Max. 13.5 J1064 nm mode : Max. 100 J
Afmeting en gewicht 417.6(W) x 950.3(L) x 1007.5(H) / 115kg
Galerij
Video
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!