ZYE vydence

ZYE: 755 nm Alexandrite Laserplatform van Vydence

Verken de veelzijdigheid van het ZYE 755 nm Alexandrite Laserplatform van Vydence. Met de capaciteit voor 3 fiber handstukken en compatibiliteit met alle Vydence handstukken en lasers, biedt dit geavanceerde systeem een breed scala aan behandelingsopties.
Inhoudstafel
Indicaties
Laserontharing
Pigmentatie
Vasculair
Huidverbetering
Omschrijving

Welkom in de wereld van de ZYE, het geavanceerde 755 nm Alexandrite laserplatform van Vydence. Als pionier in medisch-esthetische oplossingen biedt de ZYE een veelzijdige en krachtige benadering om aan diverse behoeften te voldoen. Met de combinatie van innovatieve technologieën en een intuïtief ontwerp biedt de ZYE ongeëvenaarde resultaten en gebruiksgemak.

Het unieke aspect van de ZYE is dat het mogelijkheid biedt om maar liefst 3 fiber handstukken aan te sluiten op het 755 nm laserplatform. Bovendien zijn alle handstukken van Vydence compatibel met dit platform. Hierdoor kunnen diverse handstukken worden ingezet, wat de ZYE in staat stelt om een breed scala aan behandelingen uit te voeren. Van het verwijderen van ongewenste haargroei tot het behandelen van vasculaire laesies, pigmentvlekken en huidverjonging, de ZYE biedt een uitgebreidere reeks indicaties dan enkel laserontharing.

Met de ZYE ALX® en ZYE YAG® lasers, uitgerust met exclusieve ZYE® fiber optische handstukken, staat precisie en comfort centraal. Geavanceerde technologieën zoals COOL-&-CLEAR®, ACCUSENSE®, en DYNAMICS® zorgen voor een veilige en effectieve behandeling.

Veelzijdige fiber handstukken:

• 8-18/HR Handstuk voor ontharing, met COOL-&-CLEAR® technologie, ZYE TELESCOOP® en FLAT-FRAME®.
• 3-10/VL Handstuk voor vasculaire laesies en LASER-thermische peeling met COOL-&-CLEAR® en ZYE TELESCOOP®.
• 3-24/HR Handstuk voor veelzijdige toepassingen, met 11 spots en LongPulse® en DYNAMICS® modi.

Ontdek hoe de ZYE uw medisch-esthetische praktijk naar nieuwe hoogten kan brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons team u begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden die de ZYE te bieden heeft. Investeer in de toekomst van uw praktijk met de krachtige ZYE Alexandrite Laser.

Specificaties
Golflengte  755nm 
Output power  55J 
Pulsduur  0,3 - 300ms
Koeling systeem Saphier en Koude lucht 
Platform systeem  Ja 
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!