FlexSys: De Krachtige ‘KTP’ Laser voor Effectieve Verwijdering van Rode Vaatletsels en Pigmentvlekken

Ontdek de innovatieve wereld van FlexSys, de 'KTP' laser die een revolutie teweegbrengt in het verwijderen van rode vaatletsels en pigmentvlekken. Met zijn erkende golflengte van 532 nm en krachtige prestaties biedt FlexSys directe resultaten en een veelzijdige behandeling voor een breed scala aan vasculaire aandoeningen en huidproblemen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Vasculair
Omschrijving

Stap binnen in de wereld van FlexSys, de revolutionaire ‘KTP’ laser die de sleutel is tot het verwijderen van rode vaatletsels en pigmentvlekken, en nog veel meer. Met zijn erkende golflengte van 532 nm, is FlexSys de gouden standaard voor effectieve behandelingen van rode vaatletseltjes, waarbij de golflengte oxyhemoglobine explosief absorbeert en vaak direct resultaat oplevert na slechts één behandeling.

FlexSys onderscheidt zich niet alleen door zijn erkende golflengte, maar ook door zijn kracht en veiligheid. Met een vermogen van 8 W levert FlexSys hoge fluence en korte pulsen, waardoor de behandelingen zowel krachtig als veilig zijn. Bovendien maakt de optionele scanner een snelle en homogene behandeling van grotere oppervlakken mogelijk, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van de behandelingen verder worden verhoogd.

De veelzijdigheid van FlexSys is indrukwekkend. Naast het verwijderen van rode vaatletsels biedt FlexSys ook uitstekende resultaten bij het verwijderen van pigmentvlekken. Bovendien kan het handstuk worden gebruikt voor kleine dermato-chirurgische ingrepen van goedaardige huidaanwasjes, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan uw praktijk.

Wat FlexSys echt kosteneffectief maakt, is niet alleen zijn indrukwekkende prestaties, maar ook zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een zeer lange levensduur en onderhoudsvrije werking, elimineert FlexSys de behoefte aan verbruiksartikelen en minimaliseert het de operationele kosten.

Ervaar de kracht, veelzijdigheid en kosteneffectiviteit van FlexSys en geef uw praktijk een concurrentievoordeel. Bied uw patiënten stralende resultaten en tevredenheid met FlexSys, de ultieme partner voor niet-invasieve esthetische behandelingen.

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!