ZYe Vydence

ZYE: 1064 nm Nd-Yag Laserplatform van Vydence

Met zijn krachtige 1064nm golflengte vertegenwoordigt de ZYE Laser ND-YAG van Vydence een revolutionair platform voor medisch-esthetische behandelingen. Dit slimme systeem vormt de basis voor talloze handstukken en biedt daardoor uitgebreide oplossingen voor diverse huidproblemen zoals laserontharing, vasculaire en pigmentaire indicaties,...
Inhoudstafel
Indicaties
Laserontharing
Vasculair
Huidverbetering
Omschrijving

De ZYE Laser ND-YAG 1064nm van Vydence vertegenwoordigt een geavanceerde stap voorwaarts in medisch-esthetische behandelingen. Met zijn krachtige en zeer veelzijdige eigenschappen biedt dit innovatieve systeem een scala aan oplossingen voor diverse huidproblemen.

Met de interne caviteit van Nd:YAG op 1064nm golflengte, biedt de ZYE Laser ND-YAG 1064nm een unieke veelzijdigheid. Dit slimme platform maakt gebruik van hoge energie om te zorgen voor diepgaande penetratie en effectieve behandelingen. Het brede scala aan beschikbare spots en drie verschillende werkingsmodi versterken de mogelijkheden en aanpassingen die dit apparaat biedt.

Of het nu gaat om vasculaire laesies, huidverstrakking, behandeling van onychomycose, of andere medisch-esthetische behoeften, de ZYE Laser ND-YAG 1064nm is ontworpen om indrukwekkende resultaten te leveren. De combinatie van kracht, precisie en flexibiliteit stelt medische professionals in staat om effectieve behandelingen te bieden voor verschillende patiënten en indicaties.

Ervaar de toekomst van medisch-esthetische behandelingen met de ZYE Laser ND-YAG 1064nm van Vydence. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe dit geavanceerde systeem uw praktijk naar nieuwe hoogten kan brengen.

Specificaties
Golflengte  1064nm 
Output power 100 J 
Pulsduur  0,2 - 300ms 
Koeling systeem Saphier en koude lucht 
Platform systeem  Ja 
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!