Striemen

Striemen, ook wel striae genoemd, kunnen een bron van onzekerheid zijn vanwege hun ontsierende uiterlijk. Gelukkig zijn er effectieve behandelingen beschikbaar om striemen te verminderen en de huid te helpen herstellen.

Lees meer

ETHEREA-MX®

Dualmode®

Werkt samen met: Etherea-MX

Healite II™

Handstuk van etherea vydence, NdYap , prodeep laser

Pro Deep

Werkt samen met: Etherea-MX

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

LaseMD ULTRA™

Striemen, ook bekend als striae, kunnen een bron van frustratie en onzekerheid zijn voor velen. Deze ontsierende strepen op de huid kunnen ontstaan door snelle groei, gewichtsverandering, zwangerschap of hormonale veranderingen. Gelukkig zijn er effectieve behandelingen beschikbaar om striemen te verminderen en de huid te helpen herstellen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig geavanceerde behandelingen beschikbaar om striemen te verminderen en de huid te helpen herstellen. Een populaire optie is lasertherapie, waarbij geconcentreerde lichtenergie wordt gebruikt om de striemen te vervagen. Een andere effectieve methode is microneedling, waarbij kleine naaldjes de huid voorzichtig doorboren. Hierdoor kunnen striemen geleidelijk vervagen en een gladdere huidstructuur ontstaan.

Met deze geavanceerde technologieën en innovatieve methoden, zoals lasertherapie en microneedling kunnen striemen zichtbaar verminderd worden en kan de huid haar gladheid en elasticiteit terugwinnen.

Ontdek de mogelijkheden om striemen te behandelen en geniet weer van een zelfverzekerde en stralende huid, vrij van ongewenste striemen.