Healite LED apparaat van Lutronic

Healite II™: Een apparaat voor led lichttherapie

Ontdek de kracht van Low-Level Light Therapy (LLLT) met HEALITE II, een LED fototherapie systeem. Het is een revolutionaire benadering van therapeutisch lichtgebruik voor diverse indicaties en voordelen bij behandelingen. Met zijn geavanceerde LED-technologie, effectieve golflengtes(830 & 633nm) en veilige toepassing, biedt HEALITE II op maat gemaakte behandelingen voor huidverbetering, pijnverlichting en nog veel meer.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Omschrijving

Ontdek de kracht van Low-Level Light Therapy (LLLT), ook wel lichttherapie genaamd, met HEALITE II, een revolutionaire benadering van therapeutisch lichtgebruik. LLLT met HEALITE II maakt gebruik van invallend licht om de celfunctie te fotomoduleren en biedt een breed scala aan voordelen voor de gezondheid en het welzijn. Of het nu gaat om het verbeteren van genezingstijden, het verlichten van pijn, het verminderen van actieve acne, het bevorderen van huidverjonging of het behandelen van klachten van het bewegingsapparaat, HEALITE II biedt effectieve resultaten zonder enig risico op fysieke trauma’s of thermische schade.

Met behulp van geavanceerde Light Emitting Diode (LED) technologie levert HEALITE II nauwkeurig gedoseerd licht van 830/590 en 633 nm golflengtes. Deze specifieke golflengtes hebben unieke eigenschappen die gunstig zijn voor de behandeling van verschillende aandoeningen. Het correcte en gerichte leveringssysteem van HEALITE II zorgt ervoor dat het licht precies wordt afgegeven op de gewenste gebieden, waardoor optimale resultaten worden bereikt.

Ontdek de veelzijdigheid van LLLT met HEALITE II, het toonaangevende LED lichttherapie apparaat. Het kan zowel als een op zichzelf staande therapie worden gebruikt als een aanvulling op andere behandelingen. Of u nu op zoek bent naar een effectieve behandeling voor huidverjonging, het verminderen van ontstekingen of het verlichten van pijnlijke symptomen, HEALITE II kan aan uw behoeften voldoen.

Een ander belangrijk kenmerk van HEALITE II is de veiligheid ervan. In tegenstelling tot andere lichttherapieën zijn er geen risico’s op fysieke trauma’s of thermische schade, waardoor het geschikt is voor patiënten van alle leeftijden. Bovendien is LLLT met HEALITE II pijnvrij en niet-invasief, wat zorgt voor een comfortabele behandeling zonder bijwerkingen.

Waarom LLLT met LED’s?

– Ideale golflengtes
– Krachtig genoeg om diep door te dringen waar nodig
– Werkt op subcellulair, cellulair en weefselniveau
– Werkt alleen of als aanvullende therapie
– Behandelt meerdere indicaties
– Pijnvrije, niet-invasieve, behandeling van patiënten van alle leeftijden

Waarom HEALITE II™ apparaat als LED lichttherapie?

De HEALITE II van Lutronic is uitgerust met 1800 duurzame, kwalitatief hoogwaardige LED’s en maakt gebruik van de Foto-Sequencing Technologie (PST). Deze technologie, ontwikkeld door Prof. Dr. Glen Calderhead, toont aan dat de gelijktijdige emissie van geel licht de cellen receptiever maakt voor infrarood licht. Bovendien beschikt de HEALITE II over de Optical Lens Array Technology (OLAT), die zorgt voor een gerichtere lichtval en een aanzienlijke verbetering van het bestralingsrendement in vergelijking met andere systemen waarbij veel licht verloren gaat omwille dat het licht te diffuus is.

Ontdek vandaag nog de voordelen van LLLT met HEALITE II en ervaar effectieve en veilige behandelingen voor verschillende huidaandoeningen en klachten van het bewegingsapparaat.

Andere voordelen van LED therapie:

De HEALITE II is niet alleen een geavanceerd lichttherapiesysteem, maar biedt ook extra voordelen voor zowel de behandelaar als de patiënt. Met zijn volledig verstelbare kop, panelen en arm, ergonomisch ontwerp, gebruiksvriendelijk aanraakscherm en stabiele en gemakkelijk manoeuvreerbare constructie, zorgt de HEALITE II voor een moeiteloze en comfortabele behandeling, terwijl het tegelijkertijd flexibiliteit en precisie biedt voor optimale resultaten.

Indicaties voor Healite II™ – al dan niet met andere aanvullende toepassingen:

– Versnelt de wondheling na laser of operatie
– Vermindert pijn, kneuzingen, oedeem en erytheem
– Voorkomt littekenvorming
– Vermindert PIH
– Verbetert de klinische resultaten
– Niet-melanoom Huidkanker (Exogene PDT met 5-ALA)
– Actieve Acne (Endogene PDT)
– Huidverjonging
– Bevordert haargroei

Specificaties
Golflengte 830 (w/ 590), 633
Lichtbron LEDs (Light Emitting Diodes)
Type and Degree of Protection Against Electrical Shock CLASS I/No applied part
Electrical Rating 50/60 Hz, FUSE 250 V/6.3 A, AC 100-230V
Power 600 VA
Interface 3.2” Touch LCD Module
Koeling type Koude lucht
Afmetingen  Body (mm): 556 (W) x 671 (L) x 1562 (H)
  Head (mm): 510 (W) x 300 (L)
Gewicht 27 kg
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!