Genius microneedling + rf apparaat van Lutronic voor huidverbetering

De Lutronic Genius®: Ontketen de kracht van huidverjonging met Microneedling + RF

Ervaar de revolutie in huidverjonging met de LUTRONIC GENIUS® - een geavanceerd systeem dat intelligente microneedling combineert met radiofrequentie (RF). Met deze innovatieve technologieën bereikt u coherente en reproduceerbare resultaten voor een egalere en gelift uitziende huid.
Inhoudstafel
Indicaties
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

Ervaar de ultieme revolutie in huidverjonging met de gloednieuwe LUTRONIC GENIUS®. Dit geavanceerde microneedling systeem maakt gebruik van intelligente radiofrequentie om ongeëvenaarde nauwkeurigheid te bieden, waardoor u kunt genieten van coherente en reproduceerbare resultaten. Of het nu gaat om het egaliseren van de huid, het liften van verslapte delen of het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, de Genius® levert uitstekende behandelresultaten waar u naar op zoek bent.

Ontdek de revolutie in huidverjonging met onze geavanceerde microneedling + RF behandeling. Deze baanbrekende technologie biedt een meerlagige benadering voor huidbehandelingen op maat, ongeacht uw huidtype of huidskleur.

Creëert duizenden coagulatiezones
De microneedling + RF behandeling maakt gebruik van geïsoleerde micronaalden om duizenden coagulatiezones in de huid te creëren. Dit zorgt voor een precieze energieafgifte in de huid zelf, in plaats van alleen op het huidoppervlak. Met een speciale tip met 49 naalden is het mogelijk een diepte tot wel 3,5 mm bereiken, waardoor we een grondige en effectieve aanpak kunnen bieden.

Wat deze behandeling nog krachtiger maakt, is de pulsduur tot 1000 ms. Deze langere pulsduur zorgt voor maximale stimulatie van collageen en elastine, waardoor de huid wordt verjongd en gelift.

De voordelen van onze microneedling + RF behandeling zijn veelzijdig. De Genius® biedt zowel voorgeprogrammeerde als handmatige instellingen, zodat u de behandeling nauwkeurig kan afstemmen op de specifieke behoeften van de patiënt. Bovendien is deze behandeling veilig op alle huidtypen, waardoor iedereen kan profiteren van de voordelen van deze geavanceerde technologie.

Een ander voordeel is de minimale downtime. Na slechts 24 uur kunt u alweer make-up dragen en uw normale activiteiten hervatten. Bovendien is de Genius®, microneedling + RF gemakkelijk in gebruik, waardoor het een efficiënte en praktische keuze is.
Of het nu zomer of winter is, een microneedling + RF behandeling is het hele jaar door geschikt voor uw praktijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over de blootstelling aan de zon.

Huidindicaties behandeld met de LUTRONIC GENIUS®: Een veelzijdige oplossing voor prachtige resultaten

Ontdek de veelzijdigheid van de Genius® voor effectieve oplossingen bij diverse huidindicaties. Met deze geavanceerde technologie kunt u onderstaande indicaties behandelen in uw praktijk:

  • Rimpels
  • Littekens
  • Huidverslapping
  • Striae
  • Huidtonus en -kwaliteit
  • Huidtextuur
  • Hyperhidrose

Met de microneedling+RF, Genius® kunt u gericht werken aan deze indicaties, en dankzij de geavanceerde technologie kunt u consistente en betrouwbare resultaten behalen.

Innovatief, effectief en intuïtief

De Genius® is een innovatieve oplossing voor geavanceerde microneedling met radiofrequentie behandelingen. Met een gepatenteerd spitstechnologisch handstuk, motor en naald biedt het systeem snelle, schone en nauwkeurige naaldpenetratie, met verbeterd comfort.

Dit systeem is niet alleen innovatief, maar ook zeer effectief. Duizenden klinische tests hebben geleid tot geoptimaliseerde protocollen voor elk huidtype en elke leeftijd, waardoor het nattevingerwerk wordt geëlimineerd. Bovendien is de Genius® het enige microneedling +rf systeem dat de reëel geleverde energie meet, waardoor u verzekerd bent van consistente en effectieve behandelingen.

Daarnaast is de Genius® intuïtief in gebruik. Het beschikt over een gepatenteerd impedantieterugkoppeling en -controlesysteem dat zorgt voor een nauwkeurige en comfortabele energieafgifte. Dit maakt de behandelingen gemakkelijk en veilig, zowel voor de behandelaar als voor de cliënt.

Kortom, de Genius® van Lutronic is een geavanceerd microneedling +rf systeem dat innovatie, effectiviteit en intuïtieve bediening combineert voor indrukwekkende resultaten in microneedling en radiofrequentiebehandelingen. Dit innovatieve systeem biedt geavanceerde technologie, effectieve resultaten en intuïtieve bediening. Investeer in de GENIUS® en ervaar de kracht van innovatie voor uw praktijk.

Specificaties
Technologie Radiofrequency microneedling
Power Max. 50W
Puls intervals 0 / 200 ms / 400 ms / 600 ms
Pulsduur 10 ms – 1000 ms (in 10 ms-Interval)
Naald diepte 0,5 – 3,5 mm (in 0,1 mm-steps)
Afmetingen en gewicht 452 mm x 582 mm x 1824,5 mm ; 27kg
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!