Picoplus van lutronic laser voor tattoo verwijdering

PICOPLUS laser Lutronic

Bent u op zoek naar een picolaser van hoge kwaliteit? Ontdek de Picoplus®, de toonaangevende picolaser van de volgende generatie in de reeks Q-switched Nd:YAG laserapparaten. Met meer dan 15 jaar aan expertise en innovatie door Lutronic, werd bij deze lasertoestellen de pulsmode van nanoseconden naar picoseconden gebracht, waardoor het een geavanceerde keuze is voor effectieve laserbehandelingen. Met maar liefst vier golflengten - 532 nm, 595 nm, 660 nm en 1064 nm - biedt de PICOPLUS® veelzijdigheid en nauwkeurigheid voor verschillende behandelingen.
Inhoudstafel
Indicaties
Tattoo verwijdering
Pigmentatie
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Omschrijving

Een picolaser met kracht en precisie voor effectieve huidbehandelingen

Met maar liefst vier golflengten – 532 nm, 595 nm, 660 nm en 1064 nm – biedt de PICOPLUS® een ongeëvenaarde veelzijdigheid en nauwkeurigheid voor verschillende behandelingen. Of het nu gaat om het verwijderen van tatoeages, het behandelen van pigmentvlekken, het verminderen van rimpels of het verbeteren van huidtextuur, de PICOPLUS® heeft de juiste golflengte om optimale resultaten te bereiken. Deze brede selectie van golflengten stelt behandelaars in staat om de meest geschikte instellingen te kiezen op basis van de specifieke behoeften van elke patiënt, waardoor een gepersonaliseerde aanpak mogelijk is.

Picolaser kopen? Waarom kiezen voor een Picoplus van Lutronic?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een picolaser, is de PicoPlus laser van Lutronic een uitstekende keuze voor professionele resultaten en geavanceerde behandelingen. De PicoPlus laser is een geavanceerd lasersysteem dat werkt met krachtige en stabiele picoseconden, met een pulsduur van slechts 450 picoseconden. Dit ultrakorte pulsduurmechanisme maakt de PicoPlus laser bijzonder effectief in het verwijderen van zowel meerkleurige als zwarte tatoeages. Bovendien is het apparaat in staat om epidermale en dermale pigment gekleurde letsels aan te pakken, evenals niet-gepigmenteerde huidproblemen zoals rimpels, acnelittekens en vergrote poriën.

De kracht zit in de puls van de picolaser

De kracht van de Picoplus zit in de pulsduur. In vergelijking met langere pulsen zorgt de ultrakorte pulsduur van 450 picoseconden ervoor dat de temperatuur lager blijft, waardoor het risico op thermische schade aan het omringende weefsel aanzienlijk wordt verminderd. Dit stelt behandelaars in staat om de maximale vermogensinstellingen te gebruiken zonder het risico op weefselbeschadiging. Bovendien genereert de PicoPlus microdeeltjes die gemakkelijker door het lichaam kunnen worden afgebroken, in tegenstelling tot nanoseconde lasers die grotere deeltjes creëren. Hierdoor wordt een snellere en effectievere verwijdering van pigment bereikt.

Andere lasers
PicoPlus van Lutronic

De PicoPlus van Lutronic onderscheidt zich van andere lasers door de picoseconde puls, die niet alleen het omringende weefsel beschermt tegen thermische schade, maar ook zorgt voor een grotere doelgerichtheid en kracht om pigment in het lichaam af te breken. Dit resulteert in snellere en betere verwijdering van pigment dan met een nanoseconde laser alleen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige picolaser, dan is de PicoPlus een uitstekende keuze voor effectieve behandelingen.

Brede waaier aan toepassingen voor de picolaser:

 • Tatoeage (meerkleurig & zwart)
 • Pigmentaandoeningen zoals :
  • Melasma
  • PiH
  • Nevus van Ota
  • ABNOM
  • Lentigo
  • Sproeten
  • Seborroïsche Keratose
  • Café-au-lait
 • Huidverjonging (cold rejuvenation) inclusief
  • Rimpels en Acne littekens
  • Uitgezette poriën
 • Problemen mbt. roodheid zoals:
  • Post-acne erytheem
  • inflammatoire acne
  • Flushing
  • Rosacea


Ontdek de veelzijdigheid van onze picolaser, de PicoPlus, een geavanceerd lasersysteem dat een breed scala aan esthetische en medische indicaties kan behandelen. Of het nu gaat om het verwijderen van tatoeages, het aanpakken van pigmentaandoeningen of het verbeteren van de huidverjonging, de PicoPlus biedt effectieve oplossingen voor verschillende huidproblemen.
Ontdek hoe de PicoPlus uw behandelingen naar een hoger niveau kan tillen en zichtbare resultaten kan bieden bij diverse huidaandoeningen.

Specificaties
Technologie Picoseconden en nanoseconden
Handstukken Tot wel 5 handstukken mogelijk
Peak power Max 1.8 GW
Golflengte 1064, 660, 595, 532 nm
Pulsduur 450 ps, 2 ns
Pulse Rate max. 10 Hz
Spotsizes 1 – 10 mm
Afmetingen en gewicht 107.8cm x 48.3cm x 111.9cm ; 142kg
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!