Handstuk van etherea vydence, NdYap , prodeep laser

ProDeep®: Het Nd:YAP handstuk voor huidverjonging met de Etherea-MX laser

ProDeep® introduceert de nieuwste generatie laser die uw praktijk een unieke technologie biedt voor niet-ablatieve gefractioneerde verjonging. ProDeep® werkt op de subdermale lagen van het weefsel en stimuleert collageen in de diepte, waardoor milde tot matige rimpels , verschillende striae en littekens effectief verminderen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Omschrijving

ProDeep® is het revolutionaire handstuk dat wordt gebruikt bij de Etherea-MX laser, en het maakt gebruik van de geavanceerde Nd:YAP technologie met een golflengte van 1340nm. Dit speciale handstuk biedt ongeëvenaarde penetratiediepte en klinische doeltreffendheid, waardoor het de ideale keuze is voor diepgaande laserbehandelingen.

Met het ProDeep-handstuk kunnen gerichte warmte-energie en laserstralen diep doordringen in de huid, waar ze de natuurlijke productie van collageen en elastine stimuleren. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de huidconditie, inclusief een stevigere en gladdere huid, vermindering van fijne lijntjes, rimpels en littekens.

Wat het ProDeep-handstuk echt onderscheidt, is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden gecombineerd met andere handstukken van de Etherea-MX, waardoor u een breed scala aan behandelingsopties heeft om aan de specifieke behoeften van uw patiënten te voldoen. Of het nu gaat om het behandelen van acne littekens, striemen, grove poriën, of het verbeteren van de algehele huidtextuur, het ProDeep-handstuk levert opmerkelijke resultaten.

Een ander belangrijk voordeel van het ProDeep-handstuk is dat het een minimaal invasieve procedure is met minimale downtime. Patiënten kunnen snel terugkeren naar hun dagelijkse activiteiten zonder langdurige hersteltijd. Dankzij het ProDeep-handstuk kunnen ze genieten van de voordelen van een effectieve en comfortabele behandeling, terwijl ze hun drukke leven voortzetten.

Ontdek nu de kracht van het ProDeep-handstuk, dat speciaal is ontworpen voor gebruik met de Etherea-MX laser. In combinatie met andere handstukken van de Etherea-MX kunt u een uitgebreid scala aan behandelingen aanbieden, waardoor u uw praktijk versterkt als een toonaangevende autoriteit op het gebied van huidverjonging en -verbetering. Transformeer de huid van uw patiënten naar een nieuw niveau van schoonheid en jeugdigheid met ProDeep en Etherea-MX.

Specificaties
Golflengte  Nd:YAP 1340 nm
Spotsizes 6 mm, collimated lensing
8 mm, 100 mtz/cm2 fractional lens array
-10mm, 400 mtz/cm2 fractional lens array
   
Maximum energie 200 mJ/mtz
Pulsduur 3 to 20 ms
Geïntegreerd koppelsysteem air-cooling sytem adapter available
Repetition rate  up to 2,5 Hz
Galerij
Video
Video afspelen
Dit toestel werkt samen met
het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!