LaseMD van lutronic thulium laser

LaseMD: De nieuwe dimensie van huidverjonging en cosmeceutical delivery

De LaseMD ™ is een geoptimaliseerd laserapparaat dat kan worden gebruikt om op gecontroleerde wijze precieze microkanalen in de huid te creëren, waarin geavanceerde cosmeceuticals worden ingebracht die het zelfherstel van de huid van binnenuit versnellen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

LaseMD: Laser Assisted Single Effective Molecules Delivery

LaseMD is een geavanceerd lasersysteem dat specifiek is ontworpen voor effectieve huidverjonging. Met behulp van een milde thuliumlaser (1927 nm) en speciaal ontwikkelde actieve ingrediënten in de vorm van ampullen, biedt LaseMD een uniek ‘cosmeceutical delivery system’.

Het concept van LaseMD draait om het combineren van de laserbehandeling met de synergetische werking van de actieve ingrediënten (zoals Vitamine A, Vitamine C,…).

In tegenstelling tot gewone cosmetica die moeite hebben om door de huidbarrière te dringen, creëert de laser van LaseMD eerst microscopische wondjes in het weefsel, waardoor de cosmeceuticals gemakkelijker en effectiever kunnen worden opgenomen in diepere huidlagen.

De nano-formaat moleculen van de LaseMD ampullen zijn geoptimaliseerd voor de kanalen die door de thulium laser worden gecreëerd. Door de stratum corneum gedeeltelijk intact te laten, creëert de specifieke golflengte een reservoir om de actieve bestanddelen in de epidermis en de dermis op te nemen.µ

De nanoformaat moleculen in de LaseMD-ampullen zijn geoptimaliseerd om door de kanalen te gaan die door de laser worden gecreëerd. Door de oppervlaktelaag van de huid gedeeltelijk intact te laten, fungeert de specifieke golflengte als een reservoir dat de actieve ingrediënten in de epidermis en dermis opneemt.

Slim en efficiënt: Met het magnetische trackingsysteem kunnen snelle behandelingen worden uitgevoerd door de afstand nauwkeurig te meten en zo precieze schoten af te leveren.

Snelheid en veelzijdigheid: Een ultrasnelle procedure met een totale behandeltijd van slechts 6 minuten, inclusief incubatie- en lasertijd. Bovendien is LaseMD veilig te gebruiken op alle huidtypen gedurende het hele jaar en biedt het een breed scala aan toepassingen.

Gemak en comfort: Dankzij de minimale straaldiameter van 100 µm is de behandeling comfortabeler, vereist deze zelden verdoving en heeft het vrijwel geen downtime.

Elegant design: Het laserstation is prachtig ontworpen en het handstuk is compact en ultramodern. De intuïtieve gebruikersinterface met transparante touch-bediening maakt bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Belangrijkste indicaties LaseMD is geschikt voor verschillende indicaties, waaronder het verminderen van rimpels, verstevigen van de huid, oplichten van de teint, verminderen van pigmentvlekken, behandelen van melasma, vervagen van littekens en aanpakken van haaruitval.

Specificaties
Technologie  thulium laser   
Golflengte 1927 nm
Power  1~5 W
Energie 1-20 mJ
Target beam 658 nm < 5 mW
Gewicht 13.5 kg
Afmetingen  413.6 mm (B) x 324.75 mm (L) x 278.32 mm (H)
Galerij
Video
Video afspelen

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!