LaseMD van lutronic thulium laser

LaseMD: De nieuwe dimensie van huidverjonging en cosmeceutical delivery

De LaseMD ™ is een geoptimaliseerd laserapparaat dat kan worden gebruikt om op gecontroleerde wijze precieze microkanalen in de huid te creëren, waarin geavanceerde cosmeceuticals worden ingebracht die het zelfherstel van de huid van binnenuit versnellen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

LaseMD: Laser Assisted Single Effective Molecules Delivery

LaseMD is een geavanceerd lasersysteem dat specifiek is ontworpen voor effectieve huidverjonging. Met behulp van een milde thuliumlaser (1927 nm) en speciaal ontwikkelde actieve ingrediënten in de vorm van ampullen, biedt LaseMD een uniek ‘cosmeceutical delivery system’.

Het concept van LaseMD draait om het combineren van de laserbehandeling met de synergetische werking van de actieve ingrediënten (zoals Vitamine A, Vitamine C,…).

In tegenstelling tot gewone cosmetica die moeite hebben om door de huidbarrière te dringen, creëert de laser van LaseMD eerst microscopische wondjes in het weefsel, waardoor de cosmeceuticals gemakkelijker en effectiever kunnen worden opgenomen in diepere huidlagen.

De nanoformaat moleculen in de LaseMD-ampullen zijn geoptimaliseerd om door de kanalen te gaan die door de laser worden gecreëerd. Deze laser vormt aanvankelijk minuscule kanalen in het huidweefsel, waardoor de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen doordringen.

LaseMD Ampullen:
Met het assortiment van VC, VA, TA en RS ampullen is het mogelijk om geavanceerde oplossingen te bieden voor verschillende indicaties.

VC AMPULLE (ASCORBINEZUUR)

Vitamine C (VC) is een van de krachtigste natuurlijke antioxidanten die de huid jonger en gezonder maken door gezonde collageenstructuren te bevorderen. Het helpt ook bij het verjongen van door de zon beschadigde huid en huid die beschadigd is door foto-aging.

VA AMPULLE (RETINOL)

Vitamine A (VA), en meer specifiek retinoïnezuur, is bewezen om de tekenen van veroudering van de huid natuurlijk terug te draaien. Het retinoïnezuur verbetert verouderende huid door genen in te schakelen en te upreguleren om de keratinocyten van de epidermale basale laag te helpen differentiëren tot volwassen en gezonde epidermale cellen.

TA AMPULLE (TRANEXAMINEZUUR)

Tranexaminezuur (TA) wordt al tientallen jaren systemisch gebruikt om wondgenezing na plastische chirurgie te bevorderen. Een onverwacht neveneffect dat artsen en wetenschappers ontdekten, was dat het de huid oplichtte, waardoor dit nadien werd gebruikt om o.a. melasma aan te pakken.

RS AMPULLE (RESVERATROL)

De RS ampul bevat resveratrol van de hoogste kwaliteit (95% zuiverheid), een van nature voorkomend polyfenol, in nanopartikels gecombineerd met laag moleculair hyaluronzuur. De hoeveelheid resveratrol in 1 RS ampul komt bijna overeen met de resveratrol-inhoud van 500 flessen wijn en helpt beschermen tegen door UV veroorzaakte huidcarcinogenese en foto-veroudering.

ampiules voor behandelingen met de LaseMD voor huidverbetering

Voordelen LaseMD

Slim en efficiënt: Met het magnetische trackingsysteem kunnen snelle behandelingen worden uitgevoerd door de afstand nauwkeurig te meten en zo precieze schoten af te leveren.

Snelheid en veelzijdigheid: Een ultrasnelle procedure met een totale behandeltijd van slechts 6 minuten, inclusief incubatie- en lasertijd. Bovendien is LaseMD veilig te gebruiken op alle huidtypen gedurende het hele jaar en biedt het een breed scala aan toepassingen.

Gemak en comfort: Dankzij de minimale straaldiameter van 100 µm is de behandeling comfortabeler, vereist deze zelden verdoving en heeft het vrijwel geen downtime.

Elegant design: Het laserstation is prachtig ontworpen en het handstuk is compact en ultramodern. De intuïtieve gebruikersinterface met transparante touch-bediening maakt bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Belangrijkste indicaties LaseMD is geschikt voor verschillende indicaties, waaronder het verminderen van rimpels, verstevigen van de huid, oplichten van de teint, verminderen van pigmentvlekken, behandelen van melasma, vervagen van littekens en aanpakken van haaruitval.

Specificaties
Technologie  thulium laser   
Golflengte 1927 nm
Power  1~5 W
Energie 1-20 mJ
Target beam 658 nm < 5 mW
Gewicht 13.5 kg
Afmetingen  413.6 mm (B) x 324.75 mm (L) x 278.32 mm (H)
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!