Littekens

Laserapparatuur voor de behandeling van littekens en striae. De beste laser apparatuur.

Littekens kunnen een bron van zorg en ongemak zijn, maar de kracht van onze geavanceerde fractional laser apparaten zorgt voor een innovatieve en effectieve oplossing voor littekenbehandeling. Deze hoogwaardige apparaten zijn speciaal ontworpen om verschillende soorten littekens veilig en gericht aan te pakken, waardoor de textuur en het uiterlijk ervan aanzienlijk verbeteren. De behandeling is vrijwel pijnloos en zorgt ervoor dat littekens met minimale downtime verwijderd worden.

Hoe Werkt Onze innovatieve Fractionele Laserapparatuur?

Onze laser apparaten leveren een nauwkeurige en gecontroleerde behandeling door de laserstraal te fractioneren, waardoor microscopisch kleine gaatjes in de huid worden gecreëerd. Dit ablatieve unieke proces stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid en zorgt voor stimulatie van nieuw collageen door het coaguleren van de huid. Hierdoor vervagen littekens geleidelijk, resulterend in een gladdere en egaler uitziende huid. Een zeer breed gamma aan indicaties kan aangepakt worden, zo ook striae.

Het Natuurlijke Genezingsproces van de Huid Stimuleren

Door de gefractioneerde laserbehandeling wordt het natuurlijke genezingsproces van de huid geactiveerd. De microscopische verwarmingskolommen zorgen voor een gecontroleerde beschadiging, wat leidt tot de productie van nieuw collageen. Dit essentiële eiwit bevordert de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor littekens vervagen en een meer jeugdige uitstraling ontstaat. Doordat de huid oppervlakkig beschadigd wordt en collageen hierdoor gestimuleerd wordt, kunnen ook indicaties als striae zeer doeltreffend aangepakt worden dankzij het geavanceerde handstuk van onze Etherea laser.

Gepersonaliseerde Aanpak voor Elk Litteken door onze specialisten

Een van de voordelen van onze fractionele laser apparaten is de mogelijkheid om de behandeling aan te passen aan het specifieke type en de diepte van het litteken. Hierdoor bieden wij een gepersonaliseerde aanpak voor elke cliënt. Of het nu gaat om acne littekens in het gelaat, chirurgische littekens, brandwonden littekens met pigment of andere vormen van littekens, onze apparaten leveren op maat gemaakte oplossingen.

Effectieve Behandeling voor Diverse Littekens

Onze fractionele laser apparaten zijn buitengewoon effectief voor het verminderen van verschillende soorten littekens en striae. Of het nu gaat om de onregelmatige textuur van acne littekens, de diepere aard van chirurgische littekens, of de gevolgen van brandwonden littekens, wij bieden betrouwbare oplossingen voor een breed scala aan littekenproblemen.

Waarom Kiezen voor een Fractionele Laser?

  • Uitstekende Resultaten: Onze apparaten leveren consistente en indrukwekkende resultaten, waardoor littekens aanzienlijk verminderen en u bijna direct resultaat ervaart.
  • Betrouwbare Oplossing: Vertrouw op onze laser apparaten voor een betrouwbare en effectieve littekenbehandeling waarbij er minder behandelingen nodig zijn.
  • Gepersonaliseerde Aanpak: Elke cliënt krijgt een behandeling op maat, afgestemd op het specifieke type en de diepte van het litteken dankzij de verschillende golflengtes.
  • Veilig en Gericht: Onze apparaten zorgen voor een veilige en gerichte behandeling, met minimale risico's voor de huid.

Contacteer onze clinic vandaag nog voor een Geavanceerd Fractional Laser Apparaat

Als u op zoek bent naar de beste laserapparatuur voor de behandeling van littekens, maak dan vandaag nog de beslissing om een fractional laser apparaat te kopen. Til uw littekenbehandelingen naar een hoger niveau met de innovatieve technologie en betrouwbare resultaten die onze apparaten bieden. Ontdek de kracht van geavanceerde fractional laser behandeling en herwin het vertrouwen in uw huid. Onze specialisten volgen mee op na aankoop en u ontvangt een training op maat om zelf ook specialist te worden op gebied van het toestel.

Verminder littekens effectief met onze geavanceerde lasers. Veilige en gerichte behandelingen voor diverse littekensoorten. Verbeter de textuur en het uiterlijk van littekens. Kies voor professionele behandelingen en ontdek de verschillende apparaten.

Lees meer

het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

Dualmode handstuk voor ethereaplatform van Vydence

Dualmode®

Werkt samen met: Etherea-MX
Healite LED apparaat van Lutronic

Healite II™

Handstuk van etherea vydence, NdYap , prodeep laser

Pro Deep

Werkt samen met: Etherea-MX

HOLLYWOOD SPECTRA™

IPL handstuk van Vydence

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®
Handpico van vydence laser voor tattooverwijdering

handPICO

Werkt samen met: ETHEREA-MX®
NL