Krachtige behandelingen met de HOLLYWOOD SPECTRA™ Q-switched Nd:YAG laser

Lutronic HOLLYWOOD SPECTRA™ is ‘s werelds toonaangevende 1064/532nm laserplatform, met zijn geavanceerde Q-switched Nd:YAG-technologie biedt de Hollywood Spectra Laser een breed scala aan voordelen voor de huid, waaronder het verminderen van pigmentvlekken, het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Het geavanceerde en gebruiksvriendelijke ontwerp stelt behandelaars in staat om de huid van patiënten te verhelderen en de populaire Hollywood Laser Peel op unieke wijze uit te voeren.
Inhoudstafel
Indicaties
Tattoo verwijdering
Pigmentatie
Huidverbetering
Littekens
Omschrijving

Ontdek de revolutionaire HOLLYWOOD SPECTRA™, een geavanceerd q-switched nd-yag laserplatform met een dubbele golflengte van 1064/532 nm. Dit toonaangevende systeem biedt een wereldwijd bewezen betrouwbare prestatie en is in staat om een volledig spectrum van patiënten effectief te behandelen. Met zijn ongeëvenaarde korte pulsduur en hoge piekvermogen kunnen veilige en effectieve behandelingen worden uitgevoerd, met minimale downtime voor de patiënt.

Dankzij de HyperSurge™ Resonator levert de HOLLYWOOD SPECTRA™ een indrukwekkende hoge piek akoestische druk, die zelfs superieure resultaten biedt ten opzichte van de meeste picoseconde lasers en dubbele puls modi. Hierdoor kunnen ongewenste pigmenten effectief worden aangepakt, waardoor de huid weer stralend en egaal wordt.

Het geavanceerde en gebruiksvriendelijke ontwerp stelt behandelaars in staat om de huid van patiënten te verhelderen en de populaire Hollywood Laser Peel op unieke wijze uit te voeren. Dit allemaal dankzij de nieuwste technologieën.

Dit veelzijdige laserplatform is geschikt voor alle huidtypes en biedt een breed scala aan behandelingen voor diverse esthetische problemen. Of het nu gaat om het verminderen van pigmentatie, het verbeteren van de huidtextuur of het verjongen van de huid, de HOLLYWOOD SPECTRA™ staat garant voor veilige en effectieve resultaten. Vertrouw op dit fundamentele laserplatform voor elke praktijk en bied uw patiënten een ongeëvenaarde behandeling met bewezen betrouwbaarheid.

Na meer dan 8000 geïnstalleerde systemen van de Spectra heeft Lutronic de Spectra naar een hoger niveau getild namelijk de HOLLYWOOD SPECTRA™. De Spectra heeft zich bewezen als een betrouwbare keuze met gebruiksgemak en ongeëvenaarde veelzijdigheid, wat resulteert in een uitstekende return on investment (ROI) voor elke praktijk.

HOLLYWOOD SPECTRA™: Hypersurge Resonator en IntelliBeam™ voor effectieve behandelingen

De hoogste piekintensiteit treedt op binnen het eerste 1/3 van de puls, maar die extra werkzaamheid wordt beperkt door de slechte en onstabiele bundelafgifte. Door de instabiliteit te corrigeren met een intelligente bundelhomogenisator kan deze worden gestabiliseerd en geoptimaliseerd.
Lutronic ontwikkelde de IntelliBeam™ om een unieke ruimtelijke afgifte van energie te produceren die aanzienlijk meer weefselgolving veroorzaakt, door zowel positieve als negatieve druk tijdens de puls.

Voordeel:
De vibratie van de HyperSurge Resonator pulsen induceert een wondgenezingsreactie die leidt tot niet-thermische collageenregeneratie.


Verbeterd beamprofiel & stabiele beamverdeling: verhoogt klinische werkzaamheid met meer dan 20%.
Fotomechanisch effect door IntelliBeam zorgt voor effectievere pigmentvernietiging.


Veelzijdige toepassingen en indicaties van de HOLLYWOOD SPECTRA™

Ontdek HOLLYWOOD SPECTRA™, het geavanceerde laserplatform dat effectieve behandelingen biedt voor een breed scala aan indicaties. Van het verminderen van ongewenst pigment en het verwijderen van tatoeages tot het behandelen van melasma en revitaliseren van de huid, HOLLYWOOD SPECTRA™ staat garant voor betrouwbare resultaten.

 • Ongewenst pigment
 • Veelkleurige tatoeages
 • Controle van melasma
 • PIH
 • Revitalisering van de huid
 • Actieve acne
 • Erytheem na acne
 • Nevus van Ota
 • Lentigines
 • Sproeten
 • Seborroïsche Keratose
 • Uitgezette poriën
 • Overige
Specificaties
Golflengte 1064/532/585/650 nm
Technologie Nd:YAG laser
Pulsduur  1064, 1064 Q-PTP, 532, 585, 650: 5-10 ns / 1064 Q-3, 1064 Q-4: 10-20 ns
Spectramode 190 µs
Frequentie         S1, 1, 2, 5, 8, 10 (Hz)
Standaard handstukken 8mm-Zoom-Colimated 3~8mm(1064nm)/2.6~6.9mm(532nm)
Multi-Depth Focus Handpiece: 4~8 mm(1064nm)/ 3.4~6.9 mm(532nm)
2mm – Dye 585 nm handpiece, 585nm wavelength,
2mm – Dye 650 handpiece,  650nm wavelength,
Handstukken (OPTIONEEL) Zoom: 2-7 mm (1064 nm)/1.3-5.2 mm (532 nm)
1064 nm Fractional:  6 x 6 (mm)
SD585: 5 mm
Electrical connection Single-phase 220 to 230 V AC (fuse 250 V / 15 A) 50/60 Hz
Dimensies  295 (W) x 656 (L) x 1642(H) mm
Gewicht (kg) 84,7 kg
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!