Handpico van vydence laser voor tattooverwijdering

Ontdek de kracht van het baanbrekende Picolaser handstuk, de handPICO

Ontdek de kracht van onze baanbrekende microfractie picosecondelaser met golflengtes van 1.064/532 nm. Deze geavanceerde technologie biedt ongeëvenaarde precisie en snelheid voor huidverbetering, tattoo verwijdering en diverse esthetische behandelingen.
Inhoudstafel
Indicaties
Tattoo verwijdering
Pigmentatie
Littekens
Omschrijving

Ontdek de baanbrekende kracht van onze microfractie picosecondelaser met golflengtes van 1.064/532 nm. Als ‘s werelds eerste en enige microfractie picoseconde handstuk biedt dit apparaat een revolutionaire technologie voor huidverbetering, pigmentatie problemen en tattoo verwijdering. Met ongekende precisie en snelheid maakt deze laserbehandeling gebruik van ultrakorte pulsen om de huid te verjongen, tattoos te verwijderen en diverse esthetische problemen aan te pakken. Ervaar de meest geavanceerde laserbehandeling op microfractieniveau voor een stralende en jeugdig uitziende huid.

De handPICO® is uitgerust met ‘s werelds snelste en meest geavanceerde LASER-technologie voor esthetische behandelingen, namelijk de picoseconde LASER. Door de ultrasnelle pulsen van de picoseconde behandelingen wordt de huidoppervlakte niet verwarmd of beschadigd, waardoor er een groter comfort wordt geboden met effectieve resultaten in slechts enkele sessies en met minimale hersteltijd, die zelfs niet aanwezig kan zijn, afhankelijk van het type behandeling.

Dit draagbare handstuk is ontworpen voor ultiem gemak. Het is eenvoudig mee te nemen en klaar voor gebruik. Dankzij het ontbreken van een articulerende arm biedt het handstuk meer stabiliteit en vereist het minder onderhoud. Bovendien zult u merken dat het gebruik van deze microfractie picosecondelaser geen verbruiksartikelen vereist, wat resulteert in minder kosten en een efficiëntere behandeling.

Bij de handPICO zijn er maar liefst 6 verschillende spots, waardoor u een breed scala aan behandelingen kunt uitvoeren met één enkel apparaat. Of u nu fijne lijntjes en rimpels wilt verminderen, pigmentvlekken wilt vervagen of tattoos wilt verwijderen, deze microfractie picosecondelaser biedt de veelzijdigheid die u nodig heeft.

De geavanceerde technologie van deze laser maakt gebruik van ultrakorte pulsen om de huid op microscopisch niveau te behandelen. Hierdoor worden de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid gestimuleerd, collageen en elastine aangemaakt en worden ouderdomsverschijnselen effectief aangepakt. Daarnaast is deze laser ook zeer effectief in het verwijderen van tattoos en het behandelen van diverse huidaandoeningen. De resultaten zijn verbluffend, met een gladdere, stralende en jeugdig uitziende huid als gevolg.

Ervaar nu zelf de kracht en effectiviteit van onze microfractie picosecondelaser. Met deze geavanceerde technologie kunt u uw cliënten een geheel nieuwe dimensie van huidverbetering en tattoo verwijdering bieden. Laat uw praktijk voorop lopen in de cosmetische industrie en lever uitstekende resultaten met de meest geavanceerde laserbehandeling op microfractieniveau.

Specificaties
Golflengte 1064nm - 532nm
Spotsize 1064nm : 3 & 5 mm ; 6x6(MLA)
532nm: 3 & 5mm
Maximum energie 500mJ
Operation mode ps & ns
Pulsduur 530ps & 2,5ns
repetition rate 10Hz
Video
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!