Dualmode handstuk voor ethereaplatform van Vydence

DualMode®: De revolutionaire Er:YAG laser voor veilige en precieze huidbehandelingen

Ontdek de grensverleggende DualMode® technologie, die een nieuwe generatie Er:YAG LASER met een golflengte van 2940 nm naar uw klinische praktijk brengt. Met zijn unieke vermogen om ablatieve en coagulatieve behandelingen te combineren, biedt DualMode® ongeëvenaarde mogelijkheden voor een breed scala aan huidindicaties. Vergelijkbaar met CO2 LASER-systemen, biedt DualMode® verbeterde veiligheid, precisie en resultaten voor uw patiënten.
Inhoudstafel
Indicaties
Pigmentatie
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

Maak kennis met de revolutionaire DualMode® technologie, die de volgende generatie Er:YAG LASER , golflengte 2940nm, naar uw klinische praktijk brengt. Met deze exclusieve technologie kunt u ablatieve en coagulatieve behandelingen combineren in één apparaat, waardoor u ongekende mogelijkheden hebt voor een breed spectrum aan indicaties. Een veelzijdig ontwerp, dat veel indicaties kan verbeteren en kan ook gebruikt worden in combinatie met andere technologiëen en handstukken van de Etherea-MX, waardoor de de resultaten en de tevredenheid van de patiënt nog beter zijn.

DualMode® levert superieure resultaten door de combinatie van ablatieve en coagulatieve pulsen. Dit verhoogt de vorming van RTD (residual thermal damage) en stimuleert direct het collageen met de kracht van laser.
Het principe van RTD-vorming door DualMode® technologie komt overeen met de positieve resultaten die worden bereikt met CO2 LASER’s. Echter, dankzij de inherente eigenschappen van deze technologie zijn de hersteltijd en het risico op complicaties aanzienlijk verminderd.

Net als CO2 LASER-systemen biedt DualMode® nu verbeterde veiligheid en betere resultaten dankzij de precisie van de bundel. De gefractioneerde Er:YAG laser biedt zeer veilige en effectieve behandelingen met een lager risico op complicaties en bijwerkingen. Bovendien is er minder downtime, waardoor patiënten sneller kunnen herstellen en weer terug kunnen naar hun dagelijkse activiteiten.

De unieke dubbele puls (stacking) met verdamping en coagulatie in één shot verhoogt de vorming van RTD op het behandelde weefsel. Dit stimuleert de samentrekking van collageen op dieper niveau en zorgt voor geleidelijke verbetering met minder behandelingen.

Ontdek het geoptimaliseerde microfractioneringssysteem van de LASER dat wordt gebruikt in DualMode®. Met dit systeem worden kleinere bundels gegenereerd, maar met een hogere energieconcentratie. Dit resulteert in een verhoogde relatieve bestralingssterkte van de DualMode-shot, waardoor een grotere penetratiediepte wordt bereikt.

Superieure resultaten met Dualmode® technologie

DualMode® biedt een veelzijdige behandelingsoptie dankzij de fractionele lenzen, namelijk 100 en 400 mtz. Daarnaast kunnen de pulsduur en herhalingsfrequenties nauwkeurig worden afgestemd, variërend van 300 µs tot 5 ms en tot 5 Hz.

Deze flexibiliteit stelt behandelaars in staat om een combinatie van behandelingen met verschillende niveaus van agressiviteit uit te voeren. Hierdoor kunnen specifieke huidproblemen en indicaties op maat worden aangepakt. Of het nu gaat om oppervlakkige verjonging of diepere weefselstimulatie, DualMode® kan aan de specifieke behoeften van elke patiënt voldoen.

Door gebruik te maken van de juiste combinatie van fractionele lenzen, pulsduur en herhalingsfrequenties, kunt u met DualMode® een geïndividualiseerde benadering bieden en optimale behandelresultaten bereiken. Vertrouw op de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van DualMode® om aan de diverse behoeften van uw patiënten te voldoen en hen de best mogelijke zorg te bieden.

Ontdek de kracht van fractionele resurfacing zoals nooit tevoren met DualMode®. Dankzij de geoptimaliseerde microfractionering en de combinatie van ablatieve en coagulatieve pulsen, biedt DualMode® een veelzijdige en nauwkeurige behandelingsoptie voor diverse huidaandoeningen.
Vertrouw op DualMode® om de grenzen van uw klinische praktijk te verleggen en uw patiënten te voorzien van effectieve, veilige en gepersonaliseerde LASER-behandelingen. Ervaar de voordelen van deze geavanceerde technologie en bereik optimale behandelresultaten voor een stralende en gezonde huid.

Specificaties
Laser golflengte  2940nm 
Spot size Ø 8 mm, 400 mtz/cm2 fractional lens array
Ø 8 mm, 100 mtz/cm2 fractional lens array
Ø 2.5 and 6* mm collimated lensing
INLIFT® voor intra-orale laserbehandelingen
AVAILABLE ACCESSORIES ATHENA90+, ATHENA360
fractional lens array & collimated lensing
Maximum energy 8J
Pulsduur 300 μs to 400 ms
Integrated coupling plug system smoke evacuator sytem adapter available
Repetition rate up to 5 Hz
Galerij
Video
Video afspelen
Dit toestel werkt samen met
het etherea platform van VYdence

ETHEREA-MX®

NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!