Acne

Acne kan een vervelend huidprobleem zijn dat veel mensen treft, maar gelukkig zijn er geavanceerde laser- en lichttherapieën die effectief zijn in de behandeling ervan. Bij Medi-Invest bieden we een breed scala aan medisch-esthetische apparaten die ontworpen zijn om acne te bestrijden.

Lees meer

ETHEREA-MX®

Dualmode®

Werkt samen met: Etherea-MX

IPL-SQ®

Werkt samen met: ETHEREA-MX®

Hydrabeauty

LaseMD ULTRA™

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat zowel tieners als volwassenen treft. Het kan zorgen voor ongemak, onzekerheid en een verstoorde huidconditie. Gelukkig zijn er geavanceerde laser- en lichttherapieën beschikbaar die effectief zijn in de behandeling van acne en het verbeteren van de huid.

Bij Medi-Invest bieden wij een breed scala aan medisch-esthetische apparaten die ontworpen zijn voor de behandeling van acne. Onze lasers en andere geavanceerde toestellen werken op verschillende manieren om acne te bestrijden, zoals het verminderen van ontstekingen, het remmen van talgproductie en het doden van acne-veroorzakende bacteriën.

Met behulp van deze geavanceerde technologieën kunnen onze professionals op u helpen om de juiste laser apparaten in te zetten bij acne. Door regelmatige behandelingen is het mogelijk om de acne effectief verminderen en de huidconditie verbeteren.

Naast de verkoop van hoogwaardige laser- en lichttherapie-apparaten, bieden wij ook uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw aangeschafte apparatuur haalt. Ons toegewijd team staat klaar om u te begeleiden en te voorzien van de nodige expertise, zodat u succesvol kunt zijn in uw behandelingen.