HydraBeauty: De ultieme huidverzorging met een krachtig hydrodermabrasie apparaat

Ontdek de kracht van de Hydrabeauty, het hydrodermabrasie apparaat dat exfolieert, poriën reinigt en premium oplossingen diep in de huid sluist. Met zijn geavanceerde technologie kunt u hoogwaardige behandelingen aanbieden en uw klanten laten genieten van een huid die er fris, zuiver en jeugdig uitziet.
Inhoudstafel
Indicaties
Huidverbetering
Acne
Omschrijving

HydraBeauty: het hydrodermabrasie apparaat voor een gezonde en stralende huid

Ontdek de veelzijdigheid en effectiviteit van HydraBeauty, het geavanceerde hydrodermabrasie apparaat dat een complete oplossing biedt voor huidverzorging. Met zijn gespecialiseerde tips en accessoires voert dit systeem drie belangrijke functies uit: exfoliatie, poriënreiniging en het sluizen van premium oplossingen diep in de huid door middel van electroporatie. HydraBeauty zorgt ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een stralende en gezonde huid, waardoor zij een jeugdige uitstraling behouden.

Het Aqua Cleansing systeem van het hydrodermabrasie apparaat maakt gebruik van een radiaaltip om de oplossing uit te scheiden en deze langs een specifiek traject in contact te laten komen met de huid. Hierdoor worden onzuiverheden effectief opgelost, terwijl de afvalopzuigpoort ervoor zorgt dat deze onzuiverheden veilig worden afgevoerd. Dit resulteert in een diep gereinigde huid die er fris en stralend uitziet.

Het Aqua Cleansing systeem van het hydrodermabrasie apparaat maakt gebruik van een radiaaltip om oplossingen langs een specifiek traject in contact te brengen met de huid. Dit resulteert in een diepe reiniging en zuivering van de huid, waardoor deze er fris en stralend uitziet.

Dankzij de elektroporatie technologie van de Hydrabeauty kunnen de premium oplossingen diep in de huid doordringen voor optimale huidverjonging en voeding. De elektropulsen creëren tijdelijke poriën op het celoppervlak, waardoor de oplossingen gemakkelijk kunnen worden opgenomen. Dit zorgt voor een langdurig effect en maximaliseert de effectiviteit van de gebruikte cosmeceuticals.

De Hydrabeauty biedt ook de voordelen van drie soorten LED-lichttherapie. Deze combinatie van licht met de exfoliatie, reiniging en oplossingen van het hydrodermabrasie apparaat zorgt voor een complete en veelzijdige huidverzorging.

Met de diamant-tips van het hydrodermabrasie apparaat wordt een zachte peeling uitgevoerd om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Door gebruik te maken van vacuümdruk wordt het absorptie-effect van de oplossingen gemaximaliseerd, wat resulteert in een gladdere huid en een helderdere teint.

De AquaClean Clinic oplossingen van het hydrodermabrasie apparaat zorgen voor een grondige reiniging en verzorging van de huid. Deze oplossingen, zoals de niet-irriterende reiniging op basis van melkzuur, de T-Zone intensieve zorg met salicylzuur en de vocht- en voedingsupplementen verrijkt met Portulaca-extract, dragen bij aan een effectieve en doeltreffende behandeling van de huid.

Na elke behandeling zorgt HydraBeauty voor een grondige reiniging en desinfectie, waardoor u altijd kunt vertrouwen op een hygiënische en veilige behandeling voor uw klanten.

Ontdek de kracht van HydraBeauty, het ultieme geheim voor een gezonde, stralende en jeugdige huid. Met dit hydrodermabrasie apparaat geniet u van geavanceerde technologie en de vele voordelen die het te bieden heeft. Ontdek hoe dit innovatieve apparaat uw praktijk naar een hoger niveau kan tillen.

Specificaties
Applicators Aqua cleansing
Electroporation
Diamond peeling
Input Power 100-132V / 200-240 V~, 50/60 Hz
Panel 7"Inch
Gewicht 45Kg
Dimension (WxDxHmm) 344 x 435 x 1060
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!