HydraBeauty: De ultieme huidverzorging met een krachtig hydrodermabrasie apparaat

Ontdek de kracht van de Hydrabeauty, het hydrodermabrasie apparaat dat exfolieert, poriën reinigt en premium oplossingen diep in de huid sluist. Ervaar de voordelen van deze geavanceerde technologie en geniet van een huid die er fris, zuiver en jeugdig uitziet.
Inhoudstafel
Indicaties
Huidverbetering
Acne
Omschrijving

HydraBeauty: het hydrodermabrasie apparaat voor een gezonde en stralende huid

Ontdek de ultieme oplossing voor een complete huidverzorging met HydraBeauty, het geavanceerde hydrodermabrasie apparaat dat zijn gespecialiseerde tip gebruikt om drie belangrijke functies uit te voeren: exfoliëren, poriën reinigen en premium oplossingen diep in de huid sluizen door middel van electroporatie. Dit hydrodermabrasie apparaat zorgt ervoor dat uw huid stralend en zuiver wordt, waardoor u kunt genieten van een gezonde en jeugdige uitstraling.

Het Aqua Cleansing systeem van het hydrodermabrasie apparaat maakt gebruik van een radiaaltip om de oplossing uit te scheiden en deze langs een specifiek traject in contact te laten komen met de huid. Hierdoor worden onzuiverheden effectief opgelost, terwijl de afvalopzuigpoort ervoor zorgt dat deze onzuiverheden veilig worden afgevoerd. Dit resulteert in een diep gereinigde huid die er fris en stralend uitziet.

Dankzij de elektroporatie technologie van de Hydrabeauty kunnen de premium oplossingen diep in de huid doordringen voor optimale huidverjonging en voeding. De elektropulsen creëren tijdelijke poriën op het celoppervlak, waardoor de oplossingen gemakkelijk kunnen worden opgenomen. Dit zorgt voor een langdurig effect en maximaliseert de effectiviteit van de gebruikte cosmeceuticals.

De Hydrabeauty biedt ook de voordelen van drie soorten LED-lichttherapie. Deze combinatie van licht met de exfoliatie, reiniging en oplossingen van het hydrodermabrasie apparaat zorgt voor een complete en veelzijdige huidverzorging, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Met de diamant-tips van het hydrodermabrasie apparaat wordt een zachte peeling uitgevoerd om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Door gebruik te maken van vacuümdruk wordt het absorptie-effect van de oplossingen gemaximaliseerd, wat resulteert in een gladdere huid en een helderdere teint. Het hydrodermabrasie apparaat biedt verschillende tips voor verschillende huidtypes en behandelingsgebieden, zodat u een op maat gemaakte behandeling kunt ervaren.

De AquaClean Clinic oplossingen van het hydrodermabrasie apparaat zorgen voor een grondige reiniging en verzorging van de huid. Deze oplossingen, zoals de niet-irriterende reiniging op basis van melkzuur, de T-Zone intensieve zorg met salicylzuur en de vocht- en voedingsupplementen verrijkt met Portulaca-extract, dragen bij aan een effectieve en doeltreffende behandeling van de huid.

Na elke stap zorgt het hydrodermabrasie apparaat voor een grondige reiniging en desinfectie, waardoor u altijd kunt genieten van een hygiënische en veilige behandeling.

Laat het hydrodermabrasie apparaat uw geheim zijn voor een gezonde, stralende en jeugdige huid. Ervaar de kracht van HydraBeauty en geniet van de voordelen van deze geavanceerde technologie. Ontdek hoe dit innovatieve apparaat uw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau kan tillen en u kunt genieten van een stralende teint en een zelfverzekerde uitstraling.

Specificaties
Applicators Aqua cleansing
Electroporation
Diamond peeling
Input Power 100-132V / 200-240 V~, 50/60 Hz
Panel 7"Inch
Gewicht 45Kg
Dimension (WxDxHmm) 344 x 435 x 1060
Galerij
Video
Video afspelen

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!