microneedling pen EPN van Eunsung met elektroporatie

EPN: Microneedling met het innovatieve elektroporatiesysteem

Bij onze microneedling pen met elektroporatiesysteem staat innovatie centraal. Met dit geavanceerde systeem bieden we de mogelijkheid om huidverzorging in uw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe dit systeem precisie en gemak combineert voor indrukwekkende resultaten.
Inhoudstafel
Indicaties
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

Innovatie staat centraal bij het Microneelding systeem met elektroporatie. Dit systeem combineert automatische needling en elektroporatietechnologie om de absorptie van actieve ingrediënten te maximaliseren. Door fijne perforaties in de huid te creëren en tegelijkertijd elektrische stimulatie toe te passen, kan het systeem verschillende indicaties behandelen

Elektroporatie maakt gebruik van hoogspanningspulsen om tijdelijke openingen op het huidoppervlak te creëren, waardoor actieve ingrediënten in korte tijd effectief kunnen worden afgeleverd. Dit biedt een veilige en effectieve behandeling zonder irritatie of pijn..

Voordelen die het verschil maken:

  1. Nauwkeurige en controleerbare behandeling: Dankzij automatische needling met 3 snelheden, 5 niveaus van intensiteit van elektroporatie en een precisie-naalddiepte met extreme mechanische nauwkeurigheid, kunt u behandelingen nauwkeurig afstemmen op de behoeften van uw patiënten.
  2. Veilige Procedure: De veiligheid van uw klanten is gegarandeerd met gesteriliseerde naaldtips voor eenmalig gebruik, afzonderlijk verpakt. Het apparaat biedt instelbare regeling van de penetratiediepte van meerdere naalden (9 per kop) tot 2 mm, terwijl de terugvloeiing van product in het apparaat wordt beperkt.
  3. Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp omvat een anti-slip handvat en een gebruiksvriendelijk pen-achtig apparaat voor vermoeidheidsvrije behandelingen.

Veelzijdige Indicaties:
Het systeem is veelzijdig inzetbaar en biedt effectieve oplossingen voor diverse indicaties.

  • Vervaging van littekens
  • Huidverheldering
  • Huidverstrakking
  • Samentrekking van uitgezette poriën
  • Verbetering van rimpels
  • Bevordering van haargroei

Ervaar de toekomst van esthetische behandelingen met het microneedling systeem met elektroporatie. Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe deze innovatieve technologie uw praktijk kan verrijken.

Specificaties
Type Microneedling + elektroporatie
Needling RPM 1 Level: 4000
2 level: 4500
3 level: 5000
Depth of needle 0-2,0mm
Needle Gage 33G
Elektroporatie 5 Intensiteit levels
Needle Disposable sterilized needles
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!