microneedling pen EPN van Eunsung met elektroporatie

EPN: Microneedling met het innovatieve elektroporatiesysteem

Bij onze microneedling pen met elektroporatiesysteem staan vernieuwing en effectiviteit voorop. Innovatie staat bij ons centraal, en met dit geavanceerde systeem tillen we huidverzorging naar een nieuw niveau. Ontdek hoe microneedling met precisie en gemak voor spectaculaire resultaten kunnen zorgen.
Inhoudstafel
Indicaties
Striemen
Huidverbetering
Littekens
Acne
Omschrijving

Innovatie staat centraal bij ons Elektroporatiesysteem met Automatische Micro-Needling. Hierbij wordt het injecteren van micro-naalden met een diameter van 0,18 mm tot 2 mm onder het huidoppervlak benut om microporiën te creëren in de membranen van de dermale fibroblasten. Dit vergemakkelijkt de infusie van geneesmiddelen en cosmeceuticals met een hoog moleculair gewicht.

Voordelen die het verschil maken:

  1. Nauwkeurige en Controleerbare Behandeling: Dankzij automatische needling met 3 snelheden, 5 niveaus van intensiteit van elektroporatie en een precisie-naalddiepte met extreme mechanische nauwkeurigheid, kunt u behandelingen nauwkeurig afstemmen op de behoeften van uw patiënten.
  2. Veilige Procedure: Uw veiligheid is gegarandeerd met gesteriliseerde naaldtips voor eenmalig gebruik, afzonderlijk verpakt. Het apparaat biedt instelbare regeling van de penetratiediepte van meerdere naalden (9 per kop) tot 2 mm, terwijl de terugvloeiing van product in het apparaat wordt beperkt.
  3. Ergonomisch Ontwerp: Het ergonomische ontwerp omvat een anti-slip handvat en een gebruiksvriendelijk pen-achtig apparaat voor vermoeidheidsvrije behandelingen.

Veelzijdige Indicaties: Ons systeem is veelzijdig inzetbaar en biedt effectieve oplossingen voor diverse indicaties, waaronder:

  • Vervaging van littekens
  • Huidverheldering
  • Huidverstrakking
  • Samentrekking van uitgezette poriën
  • Verbetering van rimpels
  • Bevordering van haargroei

Ervaar de toekomst van esthetische behandelingen met ons Elektroporatiesysteem met Automatische microneedling. Neem contact op voor meer informatie en ontdek hoe deze innovatieve technologie uw praktijk kan verrijken.

Specificaties
Type Microneedling + elektroporatie
Needling RPM 1 Level: 4000
2 level: 4500
3 level: 5000
Depth of needle 0-2,0mm
Needle Gage 33G
Elektroporatie 5 Intensiteit levels
Needle Disposable sterilized needles

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!