Vitamine C producten van Pharmann

Ontdek de kracht van Vitamine C met Pharmann: revolutionaire huidverzorging voor een stralende teint

Ontdek de revolutionaire huidverzorging van Pharmann en laat je betoveren door de kracht van vitamine C. Met het geavanceerde vitamine C-serum van Pharmann, dat een stabiele formule van 30% vitamine C bevat, transformeer je je huid naar een stralende en jeugdige teint.
Inhoudstafel
Indicaties
Pharmaceuticals
Omschrijving

Ontdek het revolutionaire vitamine C-serum van Pharmann, een technologisch geavanceerd product dat speciaal is ontworpen om de huid te transformeren. Met een stabiele formule van maar liefst 30% vitamine C, dringt dit serum diep door in de huidlagen voor optimale resultaten. Het remt effectief de melaninesynthese en vermindert ouderdomsvlekken, terwijl het de huidteint egaliseert en de natuurlijke glans herstelt. Dankzij het krachtige antioxidante werking neutraliseert dit serum vrije radicalen en vermindert het tekenen van veroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes. Bovendien bevat het een hydraterend en verzachtend complex dat zorgt voor een optimale hydratatie en een zijdezachte huid.

Pharmann gaat verder dan alleen het 30% vitamine C-serum en biedt nog drie andere producten met specifieke toevoegingen, afhankelijk van de individuele huidconditie. Of je nu extra behoefte hebt aan hydratatie, verheldering of versteviging, Pharmann heeft de juiste oplossing voor jouw unieke behoeften. Elk product is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde technologieën om de effectiviteit te maximaliseren.

Ontdek de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten in de vier verschillende serums, elk afgestemd op specifieke huidverzorgingsbehoeften en ontworpen om de effecten van post-esthetische behandelingen te versterken. Het liposomale c-lipoaquacomplex bevat drie vormen van vitamine C: wateroplosbaar (natriumascorbylfosfaat – SAP en L-ascorbinezuur) en olieoplosbaar (ascorbyltetraisopalmitaat – VC-IP). Deze combinatie zorgt voor een optimale absorptie en effectiviteit.

Ontdek de kracht van Pharmann en geef je huid de verzorging die het verdient. Ervaar de transformatie van je huid met het vitamine C-serum en de aanvullende producten van Pharmann. Laat je huid stralen met een jeugdige vitaliteit en geniet van een gezonde, stralende teint. Investeer in de gezondheid en schoonheid van je huid met Pharmann, de betrouwbare partner voor een revolutionaire huidverzorging.

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!