Lamelat lijn van Pharmann

Lamelat: De cosmeceutische serie van Pharmann voor huidverbetering op pigmentatie

Ontdek Lamelat: de cosmeceutische serie van Pharmann, speciaal ontwikkeld voor huidverbetering op het gebied van pigmentproblemen. Ervaar een complementaire therapie tegen hyperpigmentatie die 24/7 werkt, dankzij het gebruik van het Lamelat dagserum en de nachtcrème.
Inhoudstafel
Indicaties
Pharmaceuticals
Omschrijving

Lamelat: de cosmeceutische serie voor huidverheldering en regeneratie. Ontdek onze complementaire therapie tegen hyperpigmentatie die 24/7 werkt met het Lamelat dagserum en de nachtcrème. Het 2-in-1 dagserum biedt niet alleen huidverheldering en een stralende teint, maar heeft ook een hoge SPF 50 in één product. Dankzij het biomimetische whitening peptide, een innovatief en geavanceerd actief ingrediënt met unieke whitening eigenschappen, wordt melanogenese geremd.

Bij Pharmann geloven we in de kracht van wetenschap en innovatie om huidproblemen effectief aan te pakken. Daarom hebben we Lamelat ontwikkeld, een serie van producten die specifiek zijn ontworpen om pigmentatieproblemen aan te pakken en de huid te verbeteren. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals liposomale technologie, zorgen we ervoor dat de actieve ingrediënten diep in de huid doordringen, waar ze langdurig en effectief werken.

Lamelat is meer dan een cosmetisch product. Het is een complete therapeutische benadering die de huid 24/7 verzorgt en regenereert. Onze unieke combinatie en synergie van actieve ingrediënten bieden een krachtige en doeltreffende oplossing voor pigmentatieproblemen. Of u nu last heeft van donkere vlekken, ouderdomsvlekken of een ongelijkmatige teint, Lamelat is er om u te helpen.

Vertrouw op de expertise van Pharmann en kies voor Lamelat als uw partner in huidverbetering. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld en getest om maximale resultaten te bieden. Begin vandaag nog met het gebruik van Lamelat en zie de transformatie van uw huid naar een stralende, egale teint. Met Lamelat kunt u vol vertrouwen de wereld tegemoet treden, wetende dat uw huid er op haar best uitziet.

Video
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!