Laserat lijn van pharmann

Nieuwe generatie nazorg producten: Pharmann’s innovatieve aesthetic lijn

Ontdek de innovatieve Aesthetic lijn van Pharmann, speciaal ontwikkeld voor de nazorg bij laserbehandelingen en esthetische behandelingen. Met geavanceerde producten zoals LASERAT™ CREAM en verkoelende maskers biedt deze lijn een effectieve oplossing voor een optimale huidverzorging na uw behandelingen.
Inhoudstafel
Indicaties
Pharmaceuticals
Omschrijving

Maak kennis met de revolutionaire Aesthetic lijn van Pharmann, speciaal ontwikkeld voor nazorg bij verschillende behandelingen zoals laserbehandelingen en andere esthetische behandelingen. Deze exclusieve lijn biedt een scala aan producten die essentieel zijn voor een optimale nazorg en een snel herstel van de huid.

Met de LASERAT™ CREAM, COOLING FACE MASK, COOLING NECK MASK en COOLING DECOLLETAGE MASK biedt Pharmann een complete en doelgerichte oplossing voor de nazorg van uw behandelingen. Deze producten maken gebruik van een geavanceerd transdermaal afleversysteem met liposomale technologie, waardoor de actieve ingrediënten dieper en effectiever in de huid kunnen doordringen.

Dankzij de liposomale technologie worden de actieve ingrediënten ingekapseld in kleine liposomen, die fungeren als krachtige transporteurs. Hierdoor kunnen de ingrediënten beter en dieper in de huid doordringen, waar ze hun werk kunnen doen om de huid te voeden, hydrateren en herstellen. Dit resulteert in een verbeterde genezing, vermindering van roodheid en irritatie, en een algehele verbetering van de huid.

De LASERAT™ CREAM biedt specifieke verzorging voor de behandelde huid, met kalmerende en genezende eigenschappen. Het COOLING FACE MASK, COOLING NECK MASK en COOLING DECOLLETAGE MASK zorgen voor een verkoelend en verzachtend effect, waardoor de huid direct na de behandeling wordt gekalmeerd en de genezing wordt versneld.

De Aesthetic lijn van Pharmann staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en effectiviteit. Met het transdermaal afleversysteem en de liposomale technologie bieden deze producten een geavanceerde benadering van nazorg, waardoor u kunt genieten van een sneller en beter herstel van uw huid na laserbehandelingen en esthetische ingrepen.

Laat uw huid stralen met de Aesthetic lijn van Pharmann en ervaar de voordelen van transdermaal afleveren met liposomale technologie. Vertrouw op de expertise van Pharmann voor uw nazorgbehoeften en geniet van een huid die gezond, gehydrateerd en stralend is.

Specificaties
Beschikbare producten:
Laserat™ cream
Cooling face mask 
Cooling neck mask 
Cooling decollete mask
Arnizen™ cream gel 
Galerij
Video

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!