Lijn laboratoir van Pharmann

Ultieme anti-aging verzorging met Laboratoire du Peptide™ van Pharmann

Deze innovatieve cosmeceuticals zijn speciaal ontworpen om de tekenen van veroudering effectief aan te pakken. Met een complete serie van hoogwaardige producten biedt Laboratoire du Peptide™ de perfecte oplossing voor vrouwen die streven naar een jeugdige en stralende huid.
Inhoudstafel
Indicaties
Pharmaceuticals
Omschrijving

De Laboratoire du Peptide™ serie is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die succesvol de tekenen van veroudering willen bestrijden. De cosmeceuticals van Laboratoire du Peptide™ bieden complete dagelijkse verzorging voor alle huidtypes. De Laboratoire du Peptide™ serie bestaat uit 5 zeer effectieve cosmeceuticals:

  • Serum voor het gelaat
  • Oogserum
  • Nachtcrème
  • Dagcrème met SPF 20
  • Hydraterende micellaire reiniger


Ervaar de kracht van Laboratoire du Peptide™ en geef jouw huid de verzorging die het verdient. Deze geavanceerde formules zijn ontwikkeld met hoogwaardige ingrediënten om de tekenen van veroudering effectief aan te pakken. Voel je zelfverzekerd en stralend met de Laboratoire du Peptide™ serie. Ontdek de ultieme combinatie van wetenschap en schoonheid voor een jeugdige uitstraling.

De definitieve oplossing voor het verminderen van lijntjes en rimpels – speciaal ontworpen voor vrouwen die willen vechten tegen tekenen van veroudering. Met “botox-achtige”, “collageen-boostende” en verhelderende effecten, mogelijk gemaakt door biomimetische peptiden in liposomale technologie. Een zorgvuldige selectie van actieve ingrediënten die het anti-aging effect versterken, zoals biomimetische peptiden, vitamine A, B en E, hyaluronzuur, en meer. Dankzij liposomale technologie dringen de actieve ingrediënten diep door in de huidlagen, garanderen ze langdurige effectiviteit en verhogen ze significant de effectiviteit van de toegepaste cosmeceuticals. Bestrijd succesvol de tekenen van veroudering met de anti-aging lijn van Pharmann: Laboratoire du Peptide.

Video
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!