Lifeviz Pro, apparaat voor huidanalyse

LifeViz Pro: 3D huidanalyse apparaat

Ontdek de LifeViz® Mini, het bekroonde huidanalyse apparaat waarmee esthetische artsen, dermatologen, cosmetische en plastische chirurgen een draagbare, compacte en gebruiksvriendelijke oplossing hebben om het gezicht in 3D te analyseren en te illustreren.
Inhoudstafel
Indicaties
Huidanalyse
Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de LifeViz® Infinity, een geavanceerd huidanalyse apparaat dat een uitgebreide 3D-oplossing biedt voor gezichts-, lichaams- en borstprocedures. Met dit krachtige systeem kunt u nauwkeurige 3D-beelden vastleggen, waardoor patiënten zichzelf realistisch en gedetailleerd kunnen zien. Of u nu consulteert, behandelingen plant of voor- en na foto’s documenteert, de LifeViz® Pro is een compact en gebruiksvriendelijke huidanalyse apparaat die de communicatie tussen arts en patiënt verbetert. Investeer vandaag nog in een huidanalyse apparaat en til uw praktijk naar een hoger niveau.

De bekroonde LifeViz® Pro is een huidanalyse apparaat dat een essentiële tool is geworden voor esthetische professionals. Met de LifeViz® Pro biedt een uitgebreide 3D-oplossing voor diverse procedures en behandelingen. De Lifeviz pro is een gebruiksvriendelijk huidanalyse apparaat, het biedt uitstekende beeldkwaliteit en stelt u in staat om nauwkeurige en gedetailleerde analyses te maken. Door een huidanalyse apparaat te kopen, investeert u in de groei en succes van uw esthetische praktijk, terwijl u tegelijkertijd de tevredenheid van uw patiënten verbetert. Neem vandaag nog de beslissing om een huidanalyse apparaat aan te schaffen en ervaar zelf de voordelen van deze geavanceerde technologie.

De voordelen van een 3D huidanalyse apparaat

3D-reconstructie speelt een steeds grotere rol bij de evaluatie van gezicht, lichaam en borst in 3D. De integratie van 3D-beelden in een consultatie zorgt ervoor dat de arts het lichaam van de patiënt vanuit meerdere hoeken en op verschillende zoomniveaus kan visualiseren. Met gestandaardiseerde voor-na-beelden gaan 3D-consultaties een nieuw tijdperk in.

Pas een globale standaard voor schoonheid toe op uw patiënten. Beoordeel gezichtshoeken, metingen en verhoudingen voor de hoogte en breedte en controleer hoe dicht hun gezicht bij de Gulden Snede staat. Verkrijg snel 360° metingen voor body shaping en borstmetingen voor augmentatie mammoplastie om de vorm van een patiënt te beoordelen voor elke procedure en een open dialoog tot stand te brengen.

Stel uw patiënten gerust en zorg voor uitgebreidere en harmonieuzere resultaten dankzij een live simulatie. Kwantificeer vooraf de verwachte volumeverandering voor gezichtsverjonging, lichaamscontouring en borstchirurgie.

Evalueer met één klik de gezondheid van de huid van je patiënt op de volgende criteria:
Rimpels – Poriën – Vettigheid – Egaliteit – Rode vlekken / Bruine vlekken – Rode kaart / bruine kaart

Specificaties
Beelden van het gezicht en het lichaam
Compacte oplossing
Makkelijk in gebruik
Veranderingen opvolgen
Metingen en vergelijkingstools
3D-huidanalyse
Makkelijk te delen beelden
Simulatie van behandeling
Draadloze WiFi connectie
Draadloze beeldoverdracht
Artificial Intelligence
Hoogstaande beeldkwaliteit
Video
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!