Lifeviz mini apparaat voor huidanalyse

Transformeer uw praktijk met het draagbare 3D-huidanalyse toestel: Maak kennis met de LifeViz Mini®

Maak kennis met de LifeViz Mini, een revolutionair draagbaar 3D-huidanalysesysteem dat elke praktijk transformeert. Met zijn compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt dit systeem esthetische professionals over de hele wereld de mogelijkheid om hoogwaardige 3D-foto's te maken en gedetailleerde huidanalyses uit te voeren.
Inhoudstafel
Indicaties
Huidanalyse
Omschrijving

Ontdek de LifeViz Mini, een draagbaar 3D-analysesysteem dat een revolutie teweegbrengt in elke praktijk. Dit compacte en gebruiksvriendelijke systeem biedt artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten wereldwijd de mogelijkheid om hoogwaardige en nauwkeurige 3D-foto’s te maken en makkelijk te analyseren. Met bekroonde beeldkwaliteit en precisie is de LifeViz Mini de beste keuze voor esthetische professionals.

Dankzij onze dual beam pointers kunnen reproduceerbare foto’s worden gemaakt zonder dat het systeem opnieuw gepositioneerd hoeft te worden. Na slechts drie foto’s, die automatisch worden samengevoegd, wordt het gezicht van de patiënt moeiteloos gereconstrueerd in 3D, ongeacht de omgeving. Het draagbare en verplaatsbare karakter van de LifeViz® Mini maakt het gemakkelijk om het systeem mee te nemen naar verschillende locaties. Bovendien is er geen specifieke achtergrond nodig tijdens het nemen van de foto’s, waardoor het proces nog eenvoudiger wordt voor zowel de behandelaar als de patiënt.

Met het LifeViz® Mini-systeem bieden we niet alleen een complete 3D-weergave van het gezicht, maar ook de mogelijkheid voor een grondige analyse van verschillende huidparameters. Dankzij geavanceerde beeldverwerkingstechnologie kunnen we gedetailleerde metingen verrichten op gebieden zoals poriën, pigmentatie, fijne lijnen, roodheid en andere huidkenmerken. Deze uitgebreide analyse stelt behandelaars in staat om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen en de voortgang van de behandeling nauwkeurig te volgen. Met het LifeViz® Mini-systeem bent u verzekerd van een uitgebreide en wetenschappelijk onderbouwde benadering van esthetische zorg.

Bekijk de resultaten door de slider te gebruiken tussen voor- en na-foto’s, zodat de verschillen beter geïllustreerd kunnen worden. Met het LifeViz® Mini-systeem kunt u eenvoudig de impact van esthetische behandelingen visualiseren door de voor- en na-beelden naast elkaar te vergelijken. Deze handige sliderfunctie stelt u in staat om de transformatie van de huid duidelijk te zien en te communiceren met uw patiënten. Zo kunt u het vertrouwen van uw patiënten vergroten door hen objectief bewijs te tonen van de behaalde resultaten.

Ontdek de LifeViz Mini en neem uw praktijk naar een hoger niveau met dit draagbare 3D-huidanalysesysteem. Met bekroonde beeldkwaliteit en een complete huidanalyse biedt de LifeViz Mini u de mogelijkheid om nauwkeurige metingen te verrichten en de voortgang van esthetische behandelingen te visualiseren. Vergroot het vertrouwen van uw patiënten door hen objectief bewijs te tonen van de behaalde resultaten. De LifeViz Mini is uw betrouwbare partner in geavanceerde esthetische zorg.

Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!