Cryo koelingsapparaat van Zimmer

Cryo 6: Verhoog het comfort tijdens de behandelingen met koude lucht therapie.

Ontdek de voordelen van de Zimmer Cryo 6 voor uw medische en esthetische behandelingen. Met de mogelijkheid om zowel voor, tijdens als na de procedure te koelen, biedt de Zimmer Cryo 6 een verhoogd comfort voor uw patiënten en vermindert het de pijnsensatie. Daarnaast helpt het apparaat complicaties en bijwerkingen te verminderen, waardoor u een veiligere en efficiëntere behandeling kunt uitvoeren.
Inhoudstafel
Indicaties
Pijndemping
Omschrijving

Ontdek de vele voordelen van de Zimmer Cryo 6, een geavanceerd koelsysteem dat gebruikt kan worden voor, tijdens en na diverse laser- en esthetische behandelingen. Met de Zimmer Cryo 6 kunt u de pijnsensatie verminderen, de huidtolerantie verhogen en complicaties en bijwerkingen minimaliseren.

Ontdek de kracht van de Zimmer Cryo 6: verhoogde tolerantie en veiligheid voor uw patiënten

Het unieke van de Zimmer Cryo 6 is dat het zowel voorafgaand aan, tijdens als na de behandeling effectieve koeling biedt. Dit zorgt voor een optimale comfortervaring voor uw cliënten, omdat de pijn en warmte die gepaard gaan met de behandeling verminderd worden. Bovendien helpt de Cryo 6 de huidtolerantie te verhogen, waardoor u behandelingen met hogere energieniveaus kunt uitvoeren zonder ongewenste bijwerkingen.

Onderzoeken hebben aangetoond dat het gebruik van de Cryo 6 met koude lucht de pijngevoeligheid van de patiënt vermindert, waardoor de behandeling beter wordt verdragen. Met de Cryo 6 kunt u de pijnsensatie tijdens laserbehandelingen minimaliseren, waardoor de ervaring voor uw cliënten aangenamer wordt.

Een ander voordeel van de Zimmer Cryo 6 is dat het geen consumables vereist. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten voor verbruiksartikelen. Dit maakt het niet alleen kosteneffectief, maar ook gemakkelijk in gebruik.

Daarnaast is de Zimmer Cryo 6 multifunctioneel en kan het naast lasers ook gebruikt worden bij andere esthetische behandelingen, zoals peelings of injectables. Dit maakt het een veelzijdig apparaat dat in verschillende behandelingsgebieden kan worden ingezet.

Kies voor de Zimmer Cryo 6 en profiteer van de vele voordelen van dit geavanceerde koelsysteem. Verbeter de comfortervaring van uw cliënten, verhoog de effectiviteit van uw behandelingen en minimaliseer complicaties en bijwerkingen.

Specificaties

Power supply

230 V / 50 Hz
230 V / 60 Hz
115 V / 60 Hz
Power input max. 1 KW
Stand-by function 260 W / h
Protection according EN 60601-1 I, Type B
MDD / MPG Class IIa

Treatment tube length

1,80 m
Housing dimensions H 64,5 cm / W 39 cm / L 68 cm
Weight 60 kg
Therapy air flow 9 levels, max. 1000 l / min
Galerij
Video
Video afspelen
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!