triwave toestel diodelaser voor permanente ontharing

Triwave

Ervaar de ultieme oplossing voor laserontharing met onze professionele diodelaser als tafelmodel. Met geavanceerde technologie en een uniek handstuk dat drie lasergolflengten combineert, biedt dit apparaat een effectieve en definitieve ontharing. Geschikt voor alle huid- en haartypes, is deze diodelaser de ideale keuze voor veilige en doeltreffende behandelingen.
Inhoudstafel
Indicaties
Laserontharing
Omschrijving

Ontdek de kracht van ons tafelmodel laserontharingsapparaat dat drie lasergolflengten combineert in één innovatief handstuk. Deze geavanceerde technologie richt zich gelijktijdig op verschillende weefseldiepten binnen het haarfollikel, waardoor een optimaal effect op haarverwijdering wordt bereikt.
Uitgerust met een saffieren koeleenheid bij huidcontact, met temperaturen tot -10°C, zorgt dit apparaat voor maximaal comfort en veiligheid. Met zijn gepatenteerde SLD-lasertechnologie biedt het apparaat een buitengewone doeltreffendheid en een langdurige levensduur.
Geschikt voor alle huid- en haartypes, maakt het gebruik van diodelaser om diep in de dermis door te dringen en melanine in de haarfollikels te absorberen. De laserenergie wordt omgezet in thermische energie, waardoor de haarzakjes beschadigd worden zonder het omliggende weefsel te beïnvloeden. Bereik definitieve haarvermindering met het kopen van een diodelaser.

De kracht van het combineren van drie golflengten in een tafelmodel

755nm
Krachtigere energieabsorptie door het melanine chromofoor, waardoor het ideaal is voor vaak voorkomende haartypes en kleuren: vooral lichtgekleurd en dun haar.

808nm
Diepe penetratie van de haarfollikel met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge herhalingsfrequentie voor een snelle behandeling. Matig niveau van de melanineabsorptie waardoor het veilig is voor donkerdere huidtypes. Ideaal voor de behandeling van de armen, benen, wangen en baard.

1064nm
Lage melanine-absorptie en dus een uitgelezen golflengte voor donkere huidtypes. Biedt de diepste penetratie van de huid, ideaal voor gebieden als de hoofdhuid, oksel en schaamstreek.

Specificaties
Golflengte 755 nm + 808nm + 1064 nm
Vermogen 1200W
Pulsduur 5ms – 200 ms
Frequentie(Pulsrate) 1 – 10 Hz
Spotsize 14x14mm
Energie 100J
Koeling -10~5°, 2TEC+Saffier+Water+ventilator
Video
NL

Offerte aanvragen

Interesse?

Brochure aanvragen

Bedankt!